GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ! ΧΑΜΟΣ για το «κορονοπάρτι» που έγινε μέσα στη ΓΑΔΑ...

Την άμεση παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών προκάλεσε η δημοσίευση φωτογραφικού υλικού από το «κορονοπάρτι» που έγινε μέσα στη ΓΑΔ...


Την άμεση παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών προκάλεσε η δημοσίευση φωτογραφικού υλικού από το «κορονοπάρτι» που έγινε μέσα στη ΓΑΔΑ με τους αστυνομικούς να αγκαλιάζονται και να μη φορούν μάσκες.

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να διερευνηθεί η βασιμότητα των δημοσιευμάτων και σε καταφατική περίπτωση να εξεταστεί αν και από ποιούς έχουν παραβιαστεί τα μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού.

Τη φωτογραφία δημοσιοποίησαν οι ίδιοι οι αστυνομικοί  προκαλώντας αντιδράσεις  καθώς χιλιάδες είναι οι πολίτες που αναγκάζονται να πληρώσουν πρόστιμα για πολύ μικρότερες παραβάσεις από αυτές που έγιναν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση