GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ (ΔΕΝ) ΖΗΤΗΣΕ! Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ που είχε ο Λιγνάδης με τον διευθυντή των φυλακών...

Στις φυλακές της Τρίπολης κρατείται από το μεσημέρι της Παρασκευής ο Δημήτρης Λιγνάδης. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης βρίσκεται μαζί με...



Στις φυλακές της Τρίπολης κρατείται από το μεσημέρι της Παρασκευής ο Δημήτρης Λιγνάδης. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης βρίσκεται μαζί με ακόμη τρεις κρατούμενος σε έναν χώρο των φυλακών, όπου και θα παραμείνει για επτά ημέρες και στη συνέχεια θα μεταφερθεί σε κανονική πτέρυγα. 
Το τεστ κορονοϊού, στο οποίο υποβλήθηκε βγήκε αρνητικό, ενώ στη συνέντευξη με τον διευθυντή των φυλακών, φέρεται να είπε: "Περίμενα να βρω μια πολύ χειρότερη κατάσταση, αλλά ευτυχώς βλέπω ότι οι εγκαταστάσεις σας είναι σε καλή κατάσταση".
Από τον διευθυντή των φυλακών ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν ζήτησε μετά την παρέλευση του επταημέρου να είναι μόνος του σε κελί.
Είπε πως δεν νιώθει κάποιο φόβο και αισθάνεται ασφαλής μέσα στη φυλακή. Οπότε ύστερα από επτά ημέρες, θα μπει κανονικά σε πτέρυγα και θα βρίσκεται μαζί με άλλους 20 κρατούμενους.
O Δημήτρης Λιγνάδης δεν ζήτησε να εξεταστεί από ψυχολόγο, όπως έχει δικαίωμα, και είπε στον διευθυντή πως "αυτή την στιγμή δεν αισθάνομαι την ανάγκη να εξεταστώ από ψυχολόγο. Αν στο μέλλον το νιώσω θα σας το ζητήσω".



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση