GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από την Άννα Χατζησοφιά: «Και για άλλο πρόσωπο θα βγουν πράγματα τις επόμενες μέρες...»

Για τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τον χώρο του θεάτρου μίλησε η Άννα Χατζησοφιά.  «Για τη Ζέτα Δούκα ο Χάρης Ρώ...



Για τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τον χώρο του θεάτρου μίλησε η Άννα Χατζησοφιά. 

«Για τη Ζέτα Δούκα ο Χάρης Ρώμας το ήξερε. Του είχε εξομολογηθεί γυρνώντας από το γύρισμα με το αυτοκίνητό του, το ήξερε το περιστατικό που εξομολογήθηκε στην εκπομπή της Δανάης. Δεν το ήξερα ομολογώ και μάλιστα αισθάνθηκα άσχημα γιατί με τον Γιώργο Κιμούλη έχουμε μια φιλική σχέση, μια προσωπική σχέση. Αλλά είναι τελείως διαφορετικό πράγμα αυτό και δεν μπορείς να ξέρεις αν δεν έχεις συνεργαστεί με κάποιον το πώς συμπεριφέρεται στον άλλον. Δεν έχεις την ίδια εικόνα».

«Σίγουρα υπάρχουν πράγματα που δεν ξέρουμε. Και για άλλο πρόσωπο λέγεται ότι θα βγουν πράγματα τις επόμενες μέρες, έμεινα λίγο ενεός όταν το έμαθα και όχι μόνο εγώ», αποκάλυψε η Άννα Χατζησοφιά και στη συνέχει ξεκαθάρισε: «Όταν μιλάμε πια για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και για όλα αυτά που καταγγέλλονται, το πράγμα ξεφεύγει πάρα πολύ».

«Τους περισσότερους από αυτούς τους ξέρω. Η δική μου συμπεριφορά έχει αλλάξει ήδη και αυτό μου κοστίζει για κάποιους ανθρώπους. Στεναχωριέμαι πραγματικά αλλά έτσι είναι», κατέληξε η Άννα Χατζησοφιά μιλώντας στην εκπομπή Dot.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση