GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας...

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας ενάντια στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας έγινε σήμερα το μεσημέρι.   Οι διαδηλωτές ...



Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας ενάντια στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας έγινε σήμερα το μεσημέρι. 
Οι διαδηλωτές και οι διαδηλώτριες με κεντρικό σύνθημα «Όχι στο νομοσχέδιο Κεραμέως, καμία σκέψη για πανεπιστημιακή αστυνομία- διαγραφές πειθαρχικά», συγκεντρώθηκαν αρχικά στα Προπύλαια για να κατευθυνθούν μέχρι τη Βουλή.
Εκπαιδευτικές ομοσπονδίες, ενώσεις και σωματεία, ενώσεις γονέων και φοιτητικοί σύλλογοι αντιδρούν στο νομοσχέδιο που φέρνει αλλαγές στον τρόπο εισαγωγής στα ΑΕΙ και παρουσία ειδικής αστυνομικής ομάδας στα πανεπιστήμια και σε σειρά άλλων θεμάτων. Παράλληλα, η εκπαιδευτική κοινότητα ζητά την απόσυρση του νομοσχεδίου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση και ζητά τη λειτουργία των σχολείων και των σχολών με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.
Διακόπηκε η κυκλοφορία στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας ενώ κλειστός παραμένει με εντολή της Αστυνομίας από τις 11:00 ο σταθμός του Μετρό «Πανεπιστήμιο».


1 σχόλιο

  1. Τσακιστε τους,και τον θηλυκο δρακουμελ και την καμπισια καμπια.Κεφαλι να μη σηκωσουν.Και οποιος βουλευτης ψηφισει το νομοσχεδιο,στο κεφαλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση