GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ: Αντί να παραιτηθεί η κ. Μενδώνη, παραιτείται ο κ. Ταραντίλης...

Στην παραίτηση της υπουργού Πολιτισμού επιμένει με δήλωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ μετά και την ανακοίνωση της παραίτησης του κυβερνητικού εκπροσώπου Χρ...


Στην παραίτηση της υπουργού Πολιτισμού επιμένει με δήλωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ μετά και την ανακοίνωση της παραίτησης του κυβερνητικού εκπροσώπου Χρήστου Ταραντίλη  για οικογενειακούς του λόγους. 

«Αντί να παραιτηθεί η κ. Μενδώνη, που έχει γαντζωθεί στη καρέκλα της τη στιγμή που έχουν ξεσηκωθεί εναντίον της όλοι οι άνθρωποι της τέχνης και του πολιτισμού, αλλά και η συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας, αγανακτισμένοι από τη συγκάλυψη του κατηγορουμένου για παιδεραστία κ. Λιγνάδη, παραιτείται ο κυβερνητικός εκπρόσωπος», αναφέρει η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

«Αν πρόκειται για τη χαμένη ευθιξία του κ. Μητσοτάκη και της κ. Μενδώνη, του αξίζουν συγχαρητήρια. Αν, όμως, πρόκειται για τις εσωτερικές ίντριγκες της κυβέρνησης και για το ποιος άδειασε ποιον προκειμένου να καλύψουν τον Λιγνάδη, δεν αφορά κανέναν», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Σε κάθε περίπτωση, οι ευθύνες του κ. Μητσοτάκη για το σκάνδαλο Λιγνάδη – Μενδώνη δεν θα ξεχαστούν. Και μιας και ο κ. Ταραντίλης έκανε την αρχή, καιρός είναι η κ. Μενδώνη να ακολουθήσει. Το απαιτεί η κοινή λογική», συμπληρώνει η δήλωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση