GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ! ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ από CEO της Amazon ο Τζεφ Μπέζος...

Ο Τζεφ Μπέζος πρόκειται να παραιτηθεί από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Amazon. Τη θέση του θα αναλάβει ο Άντι Τζάσι, ο οποίος ήτα...



Ο Τζεφ Μπέζος πρόκειται να παραιτηθεί από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Amazon.

Τη θέση του θα αναλάβει ο Άντι Τζάσι, ο οποίος ήταν μέχρι πρότινος CEO της Amazon Web Services και βρίσκεται στην εταιρεία από το 1997.

Ο Μπέζος έγραψε ότι ο Τζάσι θα είναι καταπληκτικός στον ρόλο του επικεφαλής και τόνισε ότι έχει την «πλήρη εμπιστοσύνη» του.
Σε επιστολή προς τους υπαλλήλους της Amazon που δημοσιεύτηκε το απόγευμα της Τρίτης, ο Μπέζος ανακοίνωσε ότι θα αναλάβει τη θέση του Εκτελεστικού Προέδρου, όπου θα επικεντρωθεί στα «νέα προϊόντα και τις νέες πρωτοβουλίες».

«Το να είσαι Διευθύνων Σύμβουλος της Amazon είναι μια βαθιά ευθύνη και είναι χρονοβόρο», έγραψε ο Bezos. «Όταν κάποιος αναλαμβάνει έναν τέτοιο ρόλο, είναι δύσκολο να δώσει προσοχή σε οτιδήποτε άλλο».

Ο Μπέζος είπε ότι θα συνεχίσει να συμμετέχει σε σημαντικές πρωτοβουλίες της Amazon, ενώ σκοπεύει να ξοδέψει περισσότερο χρόνο στη φιλανθρωπία – συμπεριλαμβανομένου του Bezos Earth Fund και του Day 1 Fund – καθώς και τις δύο άλλες σημαντικές προσπάθειές του: το Washington Post (το οποίο αγόρασε το 2013) και την εταιρεία πυραύλων του, Blue Origin.
Με πληροφορίες από Business Insider

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση