GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΚΛΗΡΟ lockdown εν όψει και για Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Ρέθυμνο...

Η συνεδρίαση των επιστημόνων που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ώρες θα κρίνει κατά πόσο θα μπουν σε ένα σκληρό lockdown, η Θεσσαλονίκη, η Αχαί...


Η συνεδρίαση των επιστημόνων που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ώρες θα κρίνει κατά πόσο θα μπουν σε ένα σκληρό lockdown, η Θεσσαλονίκη, η Αχαία αλλά και το Ρέθυμνο.  

Τα μέχρι στιγμής επιδημιολογικά δεδομένα δεν είναι θετικά και όλα δείχνουν πως οι τρεις αυτές περιοχές θα μπουν στο καθεστώς του lockdown στο οποίο έχει μπει ήδη η Αθήνα.
Η συνεδρίαση των επιδημιολόγων θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί και την απόφαση θα πάρουν αφού πρώτα αναλύσουν τα επιδημιολογικά δεδομένα των τελευταίων ημερών. Είναι ενδεικτικό πως η Αχαΐα κατέγραψε το τελευταίο 24ωρο 93 νέα κρούσματα κορωνοϊού ενώ στο Ρέθυμνο, στην περιφέρεια της Κρήτης εντοπίστηκαν την Τετάρτη 42 νέες μολύνσεις, ενώ το τελευταίο 24ωρο κατεγράφησαν ακόμη 12.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση