GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΛΑΛΟΥΜ με το take away! Τελικώς (με νεότερη ανακοίνωση) θα λειτουργήσει κανονικά....

Το Υπουργείο Ανάπτυξης υπαναχώρησε τελικά στην επιβολή απαγόρευσης του take away στις περιφέρειες Αττικής, Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής για α...


Το Υπουργείο Ανάπτυξης υπαναχώρησε τελικά στην επιβολή απαγόρευσης του take away στις περιφέρειες Αττικής, Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής για αύριο Κυριακή και το επόμενο Σαββατοκύριακο, όπως είχε νωρίτερα ανακοινωθεί.

Την απαγόρευση του take away μόνο σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική για αύριο Κυριακή καθώς και για το Σαββατοκύριακο 13 -14 Φεβρουαρίου είχε ανακοινώσει  το Υπουργείο Ανάπτυξης.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση σημειωνόταν:
«Αύριο, Κυριακή 7 Φεβρουαρίου και το Σαββατοκύριακο 13 & 14 Φεβρουαρίου απαγορεύεται μόνο στις περιοχές Αττικής, Θεσσαλονίκης & Χαλκιδικής η διαδικασία παραλαβής από το κατάστημα (take away) από τις επιχειρήσεις εστίασης, σύμφωνα με την απόφαση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων.
Η υπηρεσία παράδοσης κατ’ οίκον (delivery) θα λειτουργεί κανονικά.
Εξυπακούεται ότι κατά τις προαναφερθείσες ημέρες επιτρέπεται η διαδικασία παραλαβής από το κατάστημα (take away) από τις επιχειρήσεις εστίασης στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, ενώ από την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου στο σύνολο της επικράτειας».

Σε νεότερη δήλωσή του, ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρει: «Η κυβέρνηση αξιολόγησε ότι το μέτρο της προσωρινής αναστολής του “take away” θα δημιουργήσει μεγαλύτερη σύγχυση και θα προκαλέσει περισσότερα προβλήματα. Ως εκ τούτου, ανακοινώνουμε ότι το “take away” θα λειτουργεί στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική και τα Σαββατοκύριακα, όπως ίσχυε μέχρι σήμερα».


1 σχόλιο

  1. Εμεις,χωριο μας,αυτους τους ειχαμε παρει με τις πετρες και δεν εμεινε κανενας.Εσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση