GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ! 13,1% το προβάδισμα της ΝΔ, αλλά...

Με διαφορά 13,1 % προηγείται η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, σε δημοσκόπηση της MRB για λογαριασμό του Star.  Συγκεκριμένα τα ποσ...


Με διαφορά 13,1 % προηγείται η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, σε δημοσκόπηση της MRB για λογαριασμό του Star. 
Συγκεκριμένα τα ποσοστά των κομμάτων στην πρόθεση ψήφου είναι: 


ΝΔ 35,6 %
ΣΥΡΙΖΑ 22,5%
ΚΙΝΑΛ 5, 7%
ΚΚΕ 4,6 %
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ 4,5 %
ΜΕΡΑ 25 3,5%
ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ 2, 7%
ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΗ ΨΗΦΟΣ 20,9 %

Στο ερώτημα ποιος είναι ο καταλληλότερος πρωθυπουργός οι πολίτες απαντούν σε ποσοστό 39,9% ο Κυριάκος Μητσοτάκης και σε ποσοστό 25,7 % ο Αλέξης Τσίπρας (διαφορά 14,2%).



Σχετικά με την αξιολόγηση των χειρισμών της κυβέρνησης για την πανδημία και τους εμβολιασμούς πάντως το 52% κρίνει αρνητικά ή μάλλον αρνητικά τον τρόπο διαχείρισης της πανδημίας από την κυβέρνηση, ενώ το 44,8% απαντά πως οι χειρισμοί της κυβέρνησης κινούνται σε θετική κατεύθυνση.

Το 58,3% των ερωτηθέντων δηλώνει πως στο θέμα των εμβολιασμών η κυβέρνηση τα πάει καλά. Στον αντίποδα το 33,7% κρίνει αρνητικά την κυβέρνηση ως προς το θέμα αυτό.


Στην αξιολόγηση των υπουργών πρώτος σε δημοφιλία έρχεται ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ακολουθεί ο Βασίλης Κικίλιας, ενώ τρίτος είναι ο Νίκος Παναγιωτόπουλος υπουργός Αμυνας. Στην τελευταία θέση εμφανίζεται ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης ενώ στην προτελευταία ο Νίκος Τσιάρας υπουργός Δικαιοσύνης.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση