GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΡΙΖΟΥΝ ΚΟΚΚΑΛΑ! ΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να ταΐσουν τους "υψηλούς προσκεκλημένους" για τα 200 χρόνια...

Λοβερδος Στελακατος Χρηστος     Οι "υψηλοί προσκεκλημένοι" στο δείπνο της Προέδρου της δημοκρατίας σε ένα σόου του 2021 για τα 200...


Λοβερδος Στελακατος Χρηστος  
Οι "υψηλοί προσκεκλημένοι" στο δείπνο της Προέδρου της δημοκρατίας σε ένα σόου του 2021 για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 με έναν λαό στα όρια και χιλιάδες αυτοκτονίες θα απολαύσουν
- κακαβιά με πεσκανδρίτσα
-κιμάς γαρίδας σε ζωμό
-φιλέτο χριστόψαρο
Και γιατί τους ταίζουμε ντόπια ψάρια και όχι ψάρια ιχθυοκαλλιέργειας που διαφημίζονται ως ισάξια με τα ντόπια(το ακούσαμε και αυτό) και τα προτείνουν οι διάσημοι σέφ στο λαο φτάνει να πέφτεί το παραδάκι.
-Να φάνε λίγο οι Ευρωπαιοι ηγέτες ψάρια με επιτρεπτά όρια αντιβίωσης και καρκίνου φορμόλης σε επιτρεπτά όρια που οι ίδιοι έχουν νομοθετήσει για την διατροφή των λαών.
-Να φάνε λίγο από τον τοξικό σολώμο ιχθυοκαλλιέργειας των 5 εντομοκτόνων σε επιτρεπτά όρια
-Να φάνε λίγο ψάρι απο τις πολυεθνικές εταιριές όπου νομοθετούν για το συμφέρον τους.

Κυρια Αραμπατζή Φωτεινή κύριοι της κυβέρνησης και κύριοι σεφ ταίστε τους και από τα βιομηχανικά ψάρια να δει ο λαός πως τα τρώει και η ελίτ μιας και ζητάτε να τα τρώμε εμείς και τα παιδιά μας.
Για ποιά απελευθέρωση του 1821 μιλάνε και γιορτάζουν αυτοί με μια χώρα,έναν λαό πουλημένο και σκλαβωμένο μαζί με τα παιδιά του σε πολυεθνικές.
Αυτοί που πουλήσαν τον τόπο καλούν τον σκλαβωμένο λαό να γιορτάσει την απελευθέρωση του. ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΑΝΔΥΑ

Κάποτε,κάπου Στην Γαλλία, όταν κανόνιζαν γλέντια στο παλάτι επί Απόλυτης Μοναρχίας, μαζεύονταν οι χωρικοί μπροστά στην είσοδο και περίμεναν να φάνε (κατόπιν έγκρισης του βασιλιά) από τα περισσέματα και τα αποφάγια.
Ταίζουμε τους πρίγκηπες με τα νιάτα μας μέσα στην ανεργία και τα καταθληπτικά ,η τα 580ευρώ μισθό με την αλυσίδα στο πόδι.
Μεταξύ των προσκεκλημένων, θυμίζουμε πως θα παρευρίσκονται ο Πρίγκιπας της Ουαλίας και διάδοχος του βρετανικού θρόνου Κάρολος και η σύζυγός του, δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και η σύζυγός του Άντρη Αναστασιάδη, ο Ρώσος πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισούστιν, η Γαλλίδα υπουργός Άμυνας Φλοράνς Παρλί, ο πρέσβης της Γαλλικής Δημοκρατίας Πατρίκ Μεζονάβ, η πρέσβης του Ηνωμένου Βασιλείου Κάιτ Σμιθ, η πρόεδρος της Επιτροπής "Ελλάδα 2021" Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη με τον σύζυγό της κ. Θεόδωρο Αγγελόπουλο και ο πρόεδρος του Μουσείου του Λούβρου Ζαν-Λικ Μαρτινέζ.
Τρίζουν πολλά κόκαλα
λαλεί πουλί, παίρνει σπυρί, κι η μάνα το ζηλεύει

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση