GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ για την 25η Μαρτίου ο Ρώσος πρωθυπουργός...

Την Αθήνα αναμένεται να επισκεφθεί στις 24 Μαρτίου ο πρωθυπουργός της Ρωσικής Ομοσπονδίας Μιχαήλ Μισούστιν, με την ευκαιρία του διήμερου εορ...


Την Αθήνα αναμένεται να επισκεφθεί στις 24 Μαρτίου ο πρωθυπουργός της Ρωσικής Ομοσπονδίας Μιχαήλ Μισούστιν, με την ευκαιρία του διήμερου εορτασμού των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821. 

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, ο κ. Μισούστιν θα συναντηθεί με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στις 24 Μαρτίου με αντικείμενο τις διμερείς σχέσεις και θα παρακολουθήσει τις εορταστικές εκδηλώσεις και τη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Σύνταγμα.

Το «παρών» στους επετειακούς εορτασμούς της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα θα δώσει τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Εμανουέλ Μακρόν αποδεχόμενος την πρόσκληση της ελληνικής πλευράς.

Υπενθυμίζεται ότι στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου θα έρθει στη χώρα μας και ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου πρίγκιπας Κάρολος.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποστείλει αυτές τις τρεις επίσημες προσκλήσεις με αφορμή την κορυφαία εκδήλωση των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Επανάστασης με τη συμμετοχή των αρχηγών των κρατών που πολέμησαν στο Ναυαρίνο και εξασφάλισαν την ίδρυση του ελληνικού κράτους – της Βρετανίας, της Γαλλίας και της Ρωσίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση