GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 30%! Η Μαριάννα Λάτση αγόρασε το 9,3% των μετοχών της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ...

Εξωχρηματιστηριακά μεταβιβάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης πακέτο μετοχών της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ που ανέρχεται περίπου στο 9,3% του μετοχικού της κε...



Εξωχρηματιστηριακά μεταβιβάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης πακέτο μετοχών της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ που ανέρχεται περίπου στο 9,3% του μετοχικού της κεφαλαίου. 
Οι μετοχές, σύμφωνα με πηγές, αγοράστηκαν από την κ. Μαριάννα Λάτση, αντί του ποσού των 90 εκατ. ευρώ, στην τιμή των 9,40 ευρώ ανά μετοχή. Η μεταβίβαση έγινε Over The counter (OTC) δηλαδή με εξωχρηματιστηριακή συναλλαγή. Η συναλλαγή, φέρεται να έγινε από την χρηματιστηριακές εταιρείες της Alpha Bank και της EUROXX.
Πωλητής του πακέτου των μετοχών ήταν η Ολλανδικών συμφερόντων εταιρεία Reggeborgh.
Σύμφωνα με πληροφορίες που προξενούν εντύπωση στους επιχειρηματικούς κύκλους είναι ότι στόχος της κ. Μαριάννας Λάτση είναι να αγοράσει το 30,2% των μετοχών που κατέχουν οι Ολλανδοί της Reggeborgh, συνολικής αξίας 290 εκατ. ευρώ!!!
Η Χρηματιστηριακή αξία της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ανέρχεται στα 960,8 εκατ. ευρώ καθώς στην συνεδρίαση της Τετάρτης η μετοχή έκλεισε στα 9,29 ευρώ με κέρδη 0,11%.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση