GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ! ΕΚΤΟΣ ΣΕΙΡΑΣ εμβολιάστηκε ο (34χρονος) αντιδήμαρχος του Αιγάλεω...

Σάλος έχει προκληθεί στο Αιγάλεω μετά την είδηση  ότι ο ς αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Ρύθμισης Επιχειρηματικών Δραστηριοτήτων Ηλί...


Σάλος έχει προκληθεί στο Αιγάλεω μετά την είδηση  ότι ο ς αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Ρύθμισης Επιχειρηματικών Δραστηριοτήτων Ηλίας Μάνδρος, εμβολιάστηκε εκτός σειράς παρά το νεαρό της ηλικίας του. 

Ο Ηλίας Μάνδρος που είναι 34 ετών, ανθοπώλης στο επάγγελμα και αντιδήμαρχος Αιγάλεω, έκανε ο ίδιος γνωστό ότι έλαβε στις 12 Μαρτίου την 1η δόση του εμβολίου με πανηγυρική ανάρτησή του στο Facebook όπου έγραψε: «1η δόση εμβολίου. Καλή ανοσία να έχουμε, τηρούμε τους υγειονομικούς κανόνες και βγαίνουμε αλώβητοι».



Η ανάρτησή του και η προκλητική φωτογραφία προκάλεσαν πλήθος ερωτημάτων με τον αντιδήμαρχο να υποστηρίζει ότι εμβολιάστηκε εκτός σειράς γιατί είναι πρόεδρος του Δ.Σ του Κέντρου Υγείας.  Ο ισχυρισμός του προκάλεσε θύελλα διαμαρτυριών αφού ο Ηλίας Μάνδρος δεν είναι υγειονομικός.
Πάντως ο ίδιος δεν χάνει ευκαιρία να διαφημίζει με φωτογραφίες που αναρτά όπως με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το ζεύγος Γεωργιάδη.
Το θέμα της εκτός σειράς εμβολιασμού του αντιδημάρχου αποκάλυψε  ο Θύμιος Γεωργόπουλος πρώην διοικητής του Ερυθρού Σταυρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση