GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ! ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ 38χρονος επειδή είχε κορονοϊό...

Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 38χρονος άνδρας αλβανικής καταγωγής και θετικός στον κορονοϊό καθώς δεν άντεξε την κοινωνική πίεση...  Το τραγι...


Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 38χρονος άνδρας αλβανικής καταγωγής και θετικός στον κορονοϊό καθώς δεν άντεξε την κοινωνική πίεση... 

Το τραγικό περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί στο χωριό Θεολόγος της Εύβοιας, όταν η συζυγός του τον αναζήτησε και δεν τον έβρισκε.

Η γυναίκα, που έχει μαζί με τον άτυχο άντρα ένα μικρό κοριτσάκι 4 ετών, τηλεφώνησε στον αδερφό του 38χρονου αυτόχειρα και στην συνέχεια πήγε στην αποθήκη του σπιτιού τους, όπου τον είδε κρεμασμένο με σχοινί.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του χωριού, Γιώργο Καρλατήρα, ο 38χρονος Λεωνίδας ζούσε στο χωριό τα τελευταία 20 χρόνια, χωρίς να έχει κάποιος να πει την παραμικρή κουβέντα για το φιλότιμό του, την βοήθεια που έδινε στους συγχωριανούς του, αλλά και την φιλικότητα του.

Ο 38χρονος αγρότης δεν άντεχε την πίεση από τη στιγμή που έμαθε πως «κόλλησε» κοροναϊό και αισθανόταν τύψεις πως εάν κάποιος πάθαινε κάτι παρόμοιο, θα έφταιγε εκείνος. Μάλιστα, ο πρόεδρος, μιλώντας στο protothema.gr, ανέφερε ότι πριν μερικές μέρες, ο αυτόχειρας, τον είχε πάρει τηλέφωνο εκφράζοντας του την λύπη του για το γεγονός ότι έφερε τον κοροναϊό στο χωριό.

Αν και αύριο τελείωνε η καραντίνα του, ο 38χρονος ένιωθε άσχημα όλο αυτό το διάστημα, προχωρώντας τελικά στο απονενοημένο διάβημα.


1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση