GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΠΛΕΚΟΥΝ και 50χρονη γυναίκα με το ριφιφί στο Ψυχικό...

Η υπόθεση παραβίασης θυρίδων σε τράπεζα του Ψυχικού, φαίνεται πώς περιέχει και "άρωμα" γυναίκας, καθώς σύμφωνα με το MEGA, στις έρ...


Η υπόθεση παραβίασης θυρίδων σε τράπεζα του Ψυχικού, φαίνεται πώς περιέχει και "άρωμα" γυναίκας, καθώς σύμφωνα με το MEGA, στις έρευνες των αρχών έχει μπει μια 50χρονη γυναίκα, η οποία ερευνάται εάν έχει εμπλοκή με την κινηματογραφική διάρρηξη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ κάνει φύλλο και φτερό το κινητό του 58χρονου, ψάχνοντας τα κοινωνικά του δίκτυα και τις εφαρμογές δικτύωσης προκειμένου να βρει ίχνη που σχετίζονται με την κλοπή των θυρίδων.

Το σημαντικότερο είναι η έρευνα που έχει γίνει στην κατοικία μιας 50χρονης γυναίκας που φαίνεται να είχε επαγγελματική γνωριμία και συχνές επαφές με τον 58χρονο.

Η γυναίκα αυτή κλήθηκε για να καταθέσει για την υπόθεση και έχει γίνει έρευνα στο σπίτι της για τυχόν ευρήματα από την κλοπή των θυρίδων με αρνητικά αποτελέσματα.

Μάλιστα, έρευνα έχει γίνει και σε ιδιωτικό χώρο του 58χρονου στην Αγία Παρασκευή.

Πάντως οι δικηγόροι του 58χρονου που κατηγορείται για κλοπή στις τραπεζικές θυρίδες αναφέρουν ότι αρνείται την κατηγορία και ζητούν να σταματήσει η διαπόμπευση του εντολέα τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση