GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝΑΚΟΠΗ! ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ για τον θάνατο της 60χρόνης μετά τον εμβολιασμό...

Λεπτομέρειες για τον θάνατο της 60χρόνης γυναίκας, η οποία κατέληξε περίπου μισή ώρα μετά τον εμβολιασμό της κατά του κορωνοϊού στο Κέντρο Υ...


Λεπτομέρειες για τον θάνατο της 60χρόνης γυναίκας, η οποία κατέληξε περίπου μισή ώρα μετά τον εμβολιασμό της κατά του κορωνοϊού στο Κέντρο Υγείας στο Ίλιον, δίνει η ΠΟΕΔΗΝ. 

Η γυναίκα έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca και όπως γνωστοποιεί η ΠΟΕΔΗΝ, στις 14:00 το ΕΚΑΒ δέχθηκε κλήση «για άτομο γύρω στα 65 έτη χωρίς αισθήσεις» στο Κέντρο Υγείας Ιλίου (Καλαβρύτων και Αχαΐας) το οποίο λειτουργεί ως εμβολιαστικό κέντρο.

«Η ασθενής ήταν ήδη νεκρή πάρα τις προσπάθειες ανάνηψης που έγιναν. Γύρω στις 13:00 έκανε το εμβόλιο και αφού παρέμεινε για 20 λεπτά στο Κέντρο Υγείας -όπως προβλέπεται- για παρακολούθηση, έφυγε και κάθισε σε παγκάκι απέναντι από το Κέντρο Υγείας», σημειώνει ο ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Μιχάλης Γιαννάκος.

Μισή ώρα μετά έπαθε ανακοπή, ενώ ειδοποιήθηκε από περαστικούς το προσωπικό του Κέντρου Υγείας, το οποίο τη μετέφερε από το παγκάκι γύρω στις 14:00. Το ΕΚΑΒ, που έφτασε κι αυτό μετά από 10 λεπτά περίπου, τελικά δεν την παρέλαβε, καθώς διαπιστώθηκε ο θάνατος από το ιατρικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας.

«Το προσωπικό τήρησε στο ακέραιο το πρωτόκολλο των εμβολιασμών και ό,τι προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Η ιατροδικαστική εξέταση θα δείξει την αιτία θανάτου. Η γυναίκα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας», τονίζει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Μιχάλης Γιαννάκος.

Σημειώνεται ότι το περιστατικό διερευνά́ η Επιτροπή Φαρμακοεπαγρύπνησης Αξιολόγησης Κινδύνου, καθώς η 60χρονη παρέμεινε στο εμβολιαστικό κέντρο για 20 λεπτά μετά τη χορήγηση του εμβολίου, χωρίς να εμφανίσει κάποια αναφυλακτική αντίδραση.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του CNN Greece, η γυναίκα έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, εχει ιστορικό με υποκείμενα και συγκεκριμένα από σακχαρώδη διαβήτη και στεφανιαία νόσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση