GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Βόμβα» Καπραβέλου: Σύντομα πάνω από 800 διασωληνωμένοι....

«Η κορύφωση της πανδημίας θα έρθει πρώτα στην Βόρεια Ελλάδα και μετά στην Αθήνα. Ωστόσο στην ιατρική δεν υπάρχει πρόβλεψη όπως γίνεται με τη...


«Η κορύφωση της πανδημίας θα έρθει πρώτα στην Βόρεια Ελλάδα και μετά στην Αθήνα. Ωστόσο στην ιατρική δεν υπάρχει πρόβλεψη όπως γίνεται με την μετεωρολογία για να πούμε πότε θα είμαστε σε θέση να ανοίξουμε την οικονομία. Αυτό όμως που μπορούμε να πούμε είναι ότι ακολουθήθηκε λάθος στρατηγική. Αφήσαμε "ελεύθερο το κρούσμα" με αποτέλεσμα ο δείκτης θετικότητας πλέον να είναι πολύ μεγάλος».

Με τα λόγια αυτά περιέγραψε την κατάσταση με την πανδημία στην χώρα μας ο διευθυντής ΜΕΘ στο νοσοκομείο Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος. Ο ίδιος πρόσθεσε επίσης ότι δεν βλέπει ακόμα την «κορυφή του κύματος» της πανδημίας στην Αττική και σίγουρα το ΕΣΥ θα πιεστεί περεταίρω. «Οι διασωληνωμένοι θα αυξηθούν και θα ξεπεράσουμε τους 800. Η Αττική δεν πρόκειται να ανασάνει πριν τις 15 – 20 Απριλίου».

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το πότε θα ήταν σωστό να προχωρήσουμε σε άνοιγμα της οικονομίας, ο κ. Καπραβέλος ανέφερε ότι στην Θεσσαλονίκη μπορεί να γίνει και μετά τις 5 Απριλίου. Στην Αθήνα όμως κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά και σίγουρα όχι πριν τις 20 του ερχόμενου μήνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση