GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ! ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ "κρησφύγετο" του Λιγνάδη...

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με το κρυφό “κρησφύγετο” του Δημήτρη Λιγνάδη το οποίο βρισκόταν στο δεύτερο υπόγειο της πολυκατοικίας πο...


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με το κρυφό “κρησφύγετο” του Δημήτρη Λιγνάδη το οποίο βρισκόταν στο δεύτερο υπόγειο της πολυκατοικίας που διέμενε.

Η εφημερίδα "Μπαμ στο Ρεπορτάζ" αποκαλύπτει ότι κατά τη διάρκεια της αυτοψίας, την περασμένη Τετάρτη, οι Αρχές δεν ερεύνησαν (καθώς δεν τους υποδείχτηκε από τον αδερφό του Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννη) ένα κοινόχρηστο χώρο στο υπόγειο της πολυκατοικίας όπου βρισκόταν μέρος του αρχείου του ηθοποιού.

Μάλιστα στην εφημερίδα εστάλη μέσω ανώνυμου φακέλου και πλήθος ερωτικών γραμμάτων μεταξύ του κ. Λιγνάδη και προσώπων ακόμη και μαθητών του.

Οι δικαστικές Αρχές προχώρησαν σε νέα έρευνα στην πολυκατοικία εντοπίζοντας το συγκεκριμένο υπόγειο. Παρουσία εισαγγελέα εντόπισαν το αρχείο με την έρευνα να ολοκληρώνεται το απόγευμα του Σαββάτου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση