GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ (ΜΕ ΟΡΓΗ) η σύζυγός του: «Ο ΣΗΦΗΣ ΒΑΛΥΡΑΚΗΣ δολοφονήθηκε!»

Την πεποίθησή της ότι ο Σήφης Βαλυράκης δολοφονήθηκε εξέφρασε με δήλωσή της η κυρία Μίνα Παπαθεοδώρου – Βαλυράκη. Μετά την ολοκλήρωση της ια...


Την πεποίθησή της ότι ο Σήφης Βαλυράκης δολοφονήθηκε εξέφρασε με δήλωσή της η κυρία Μίνα Παπαθεοδώρου – Βαλυράκη.

Μετά την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής έρευνας για το θάνατο του Σήφη Βαλυράκη, σε δήλωσή της αναφέρει:
«Σήμερα πήραν απάντηση όλοι όσοι ήθελαν η υπόθεση Σήφη Βαλυράκη να είναι ένα απλό επεισόδιο αυτοτραυματισμού. Αποδείχτηκε με τον πιο σαφή τρόπο, ότι ο σύζυγός μου, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός, δολοφονήθηκε. Τώρα πλέον έχει τον λόγο η Δικαιοσύνη για να ανακαλύψει την αλήθεια και να τιμωρήσει παραδειγματικά αυτούς που στέρησαν τη ζωή από τον άνθρωπό μας ….».

Για επιπλέον στοιχεία στην υπόθεση του θανάτου του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Σήφη Βαλυράκη έκανε νωρίτερα  λόγο ο δικηγόρος του, επικαλούμενος την πραγματογνώμονα της οικογένειας.

Ο κ. Γιάννης Παγορόπουλος, δικηγόρος της οικογένειας Βαλυράκη μιλώντας στο MEGA και σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστή της οικογένειας, ο Βαλυράκης φέρεται να χτυπήθηκε και από άλλα όργανα.
Ο ίδιος σημείωσε πως η έκθεση βρίσκεται στο λιμενικό τμήμα Ερέτριας που είναι και το αρμόδιο χωρίς να σχολιάσει περαιτέρω τα νέα στοιχεία.
«Το μόνο το οποίο μπορώ να σας πω είναι ότι πράγματι υπήρχαν χτυπήματα εκτός από αυτά που φέρονται ότι μπορεί να είναι από προπέλα και από άλλο τέμνον όργανο το οποίο δεν είναι προπέλα» ανέφερε.

Ο ίδιος τόνισε πως είναι από περισσότερα αντικείμενα για τα οποία επιφυλάσσεται ο πραγματογνώμονας να τα εξετάσει όταν θα έρθει εκείνη η ώρα.

Κληθείς να απαντήσει στο αν τα χτυπήματα αυτά από άλλο αντικείμενο θα μπορούσαν να είναι ακόμα και θανατηφόρα, δεν θέλησε να απαντήσει υπογραμμίζοντας ότι είναι αναρμόδιος.
«Αυτό πάντως που έχει σημασία και η ουσία όλης αυτής της ιστορίας είναι ότι υπήρξαν χτυπήματα τα οποία ήταν εκτός αυτών που γνωρίζαμε ως τώρα. Τα χτυπήματα είναι στο πρόσωπο».
Εξέφρασε τέλος την άποψη πως η έκθεση ανοίγει πραγματικά μία άλλη σελίδα, η οποία μπορεί να οδηγήσει πάρα πολλά θέματα διαφόρων επιπτώσεων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σήφης Βαλυράκης βρέθηκε νεκρός από το Λιμενικό την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας. Το σώμα του 78χρονου βρέθηκε στα βράχια ενός μικρού νησιού στην περιοχή που ονομάζεται «Πεζονήσι» ή «Νησί των Ονείρων». Φορούσε καταδυτική στολή και βρέθηκε ένα μίλι μακριά από το σκάφος του.

1 σχόλιο

  1. Εγώ το είπα από την αρχή όταν άκουσα ότι βρέθεικε νεκρός στα βράχια με την στολή του ο Βαλυράκης ότι ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΕΚΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΗΣ "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ/ΟΜΑΔΕΣ" ΣΤΗΝ ΑΠΟΙΚΙΑ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση