GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΟΜΗ ναρκομανών! ΠΟΡΕΙΑ διαμαρτυρίας των κατοίκων του Αγίου Παύλου στο Δημαρχείο της Αθήνας...

Με μία μαζική συγκέντρωση και πορεία προς το Δημαρχείο της Αθήνας τηρουμένων όλων των υγειονομικών κανόνων, απάντησαν οι κάτοικοι της περιο...



Με μία μαζική συγκέντρωση και πορεία προς το Δημαρχείο της Αθήνας τηρουμένων όλων των υγειονομικών κανόνων, απάντησαν οι κάτοικοι της περιοχής Αγίου Παύλου-Σταθμού Λαρίσσης στις προθέσεις του ΟΚΑΝΑ και του Δήμου Αθηναίων για νέες δομές ναρκομανών στο κέντρο της πόλης. 

Αφορμή αποτέλεσε η δομή που πρόκειται να δημιουργηθεί στην οδό Σουρμελή, δίπλα στις ήδη υπάρχουσες πιάτσες διακίνησης και εμπορίου. Η κατάσταση στην περιοχή είναι εκρηκτική αφού από την άνοιξη του 2020 όταν ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης αποφάσισε την εγκατάσταση Κέντρου Φιλοξενίας Χρηστών στην οδό Χαλκοκονδύλη το εμπόριο στα πέριξ στενά πολλαπλασιάστηκε.

Όπως  δήλωσε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κατοίκων Αγίου Παύλου Σπύρος Καλαμπόκης «οι κάτοικοι δεν πρόκειται να ανεχθούν σε καμία περίπτωση περαιτέρω υποβάθμιση της περιοχής και θα αντιδράσουν με κάθε θεμιτό μέσο».
Είναι γνωστό ότι το 2011 όταν αποφασίστηκε η αποκέντρωση των ΟΚΑΝΑ σε νοσοκομειακές μονάδες, η κατάσταση στο Κέντρο παρουσίασε αισθητή βελτίωση ενώ από το 2016 που επήλθε σταδιακή επανεγκατάσταση τα πράγματα χειροτέρεψαν. Προεκλογικά ο νυν Δήμαρχος είχε υποσχεθεί στους κατοίκους ότι δεν θα γίνουν άλλες δομές.

Σύμφωνα με το Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Αθηναίων Γιώργο Π. Αποστολόπουλο που παρευρέθηκε στη διαμαρτυρία των κατοίκων, “λύσεις υπάρχουν αλλά για κάποιο λόγο η πολιτική βούληση απουσιάζει ή λειτουργεί κατά των πολιτών. Όλοι γνωρίζουμε ότι η αποκέντρωση των δομών σε όλη την Αττική, η συνεχής δίωξη του εμπορίου, η ένταξη σε προγράμματα απεξάρτησης και οι χώροι ελεγχόμενης χρήσης σε νοσοκομεία είναι βασικές αφετηρίες επίλυσης του προβλήματος. Τώρα γιατί επιστρέφουμε σε πρακτικές που έχουν δοκιμαστεί και αποτύχει στην ελληνική πραγματικότητα, ας απαντήσει επιτέλους η Κυβέρνηση».

1 σχόλιο

  1. Αίτηση για δάνειο στη NOVELTY FINANCE (noveltyfinances@gmail.com) με επιτόκιο 3%.

    Είτε θέλετε να δώσετε ώθηση στον τρόπο ζωής σας είτε έχετε ένα απροσδόκητο κόστος για να αντιμετωπίσετε, ένα Δάνειο από τη NOVELTY FINANCE είναι ο οικονομικά αποδοτικός τρόπος για να γίνει αυτό.

    Το NOVELTY FINANCE είναι ευέλικτο: μπορείτε να δανειστείτε έως και πέντε εκατομμύρια ευρώ (5.000.000 ευρώ), με κατάλληλες περιόδους αποπληρωμής που κυμαίνονται από 6 μήνες έως 30 χρόνια. Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα προσωπικών δανείων, επιχειρηματικών δανείων, στεγαστικών δανείων και δανείων ενοποίησης χρέους που μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να ταιριάζουν στις μεταβαλλόμενες ανάγκες και περιστάσεις με επιτόκιο 3%.

    Αυτό που παίρνεις:
     Άμεση πρόσβαση στα χρήματά σας μετά την έγκριση
     Ανταγωνιστικά επιτόκια
     Ευέλικτοι όροι αποπληρωμής
     Η δυνατότητα ταχύτερης αποπληρωμής του δανείου σας (οι επιπλέον πληρωμές μειώνουν το ποσό κεφαλαίου του δανείου)
     Εύκολη έγκριση εάν χρειάζεστε επιπλέον χρήματα
     Η πρώτη αποπληρωμή του δανείου σας ξεκινά σε έξι μήνες μετά την έγκριση.

    Πώς να εφαρμόσει:
    Η αίτηση για δάνειο είναι γρήγορη και εύκολη!
    Οι επιχειρήσεις ή τα άτομα που ενδιαφέρονται να υποβάλουν αίτηση για δάνειο με τη Novelty Finance που χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο υποβολής αίτησης, θα πρέπει να στείλουν ένα email στο (noveltyfinances@gmail.com) Ή να επικοινωνήσουν με τον Krystian Damian στο WhatsApp μέσω +48732121095 για περισσότερες πληροφορίες και προφορικές ενημερώσεις. Ισχύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση