GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ για την απόλυση του προέδρου του σωματείου εργαζομένων στον «Άγιο Σάββα»...

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του νοσοκομείου Άγιος Σάββας συνεχίζοντας τις αγωνιστικές του κινητοποιήσεις ενάντια στην απόλυση του Ιατρού και πρόε...


Ο Σύλλογος Εργαζομένων του νοσοκομείου Άγιος Σάββας συνεχίζοντας τις αγωνιστικές του κινητοποιήσεις ενάντια στην απόλυση του Ιατρού και πρόεδρου του συλλόγου Κώστα Καταραχιά, διοργανώνει ανοιχτή συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 24 Μάρτη, 8.30πμ στην πύλη του "Αγίου Σάββα".

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:
Μετά από αλλεπάλληλες κινητοποιήσεις του σωματείου μας μαζί με τα πρωτοβάθμια σωματεία της υγείας και την ΕΙΝΑΠ αλλά και τις ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ της Υγείας - ΟΕΝΓΕ, ΠΟΕΔΗΝ- της εκπαίδευσης - ΟΛΜΕ, ΔΟΕ- , Ομοσπονδιών και σωματείων από τα υπουργεία και το ευρύτερο δημόσιο, της ΑΔΕΔΥ, των Εργατικών κέντρων ΑΘΉΝΑΣ- Πειραιά, της ΠΕΝΕΝ, της ΠΟΣΠΕΡΤ, της ΠΟΘΑ και των εργαζομένων στην τέχνη, στον επισιτισμό, αλλά και επερωτήσεις που έχουν κατατεθεί στην βουλή από βουλευτές των κομμάτων ΚΚΕ, ΜΕΡΑ 25, και του ΣΥΡΙΖΑ, απάντηση από την ηγεσία του υπουργείου υγείας ΔΕΝ έχουμε πάρει.

Η ερώτηση ήταν και παραμένει η εξής : "Συμφωνείτε κ.κ. υπουργοί Υγείας με την απόλυση του Κ. Καταραχιά από την Διοίκηση του Αγίου Σάββα, με μόνο κριτήριο την συνδικαλιστική του δράση;"

Στις 18 Μάρτη εκατοντάδες απεργοί με την παρουσία και βουλευτών από το ΚΚΕ και το ΜΕΡΑ 25, περίμεναν για ώρες μια ολιγόλεπτη συνάντηση με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας αλλά αυτή δεν έγινε ποτέ με φτηνές δικαιολογίες ακόμα και με τον εμπαιγμό των παρευρισκόμενων Βουλευτών από την ηγεσία του Υπουργείου.

Σε συνέχεια των κινητοποιήσεων την Τετάρτη 24 Μαρτίου στον Άγιο Σάββα , στην συνέντευξη τύπου καλούμε δημόσια να τοποθετηθούν επί της απόλυσης του προέδρου του σωματείου μας στις 31 Μάρτη , την ηγεσία του υπουργείου υγείας ή εκπροσώπους τους, την ηγεσία της 1ης ΥΠΕ, και την Διοίκηση του Αγίου Σάββα.

Υπενθυμίζουμε το αυτονόητο: Απόλυση γιατρού του ΕΣΥ μέσα στην πιο κρίσιμη και θανατηφόρα στιγμή της πανδημίας ισοδυναμεί με έγκλημα κατά της δημόσιας υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση