GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ο (περιφερειάρχης) Κ. Αγοραστός! ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ δεκάδες στην Λάρισα (παρά τα μέτρα) για αθλητικές εκλογές...

Την ώρα που σε ολόκληρη την Ελλάδα απαγορεύονται οι μετακινήσεις από νομό σε νομό καθώς και οι συναθροίσεις, στη Λάρισα μαζεύτηκαν το Σάββατ...

Την ώρα που σε ολόκληρη την Ελλάδα απαγορεύονται οι μετακινήσεις από νομό σε νομό καθώς και οι συναθροίσεις, στη Λάρισα μαζεύτηκαν το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου δεκάδες εκπρόσωποι σωματείων από ολόκληρη την Ελλάδα στο μέγαρο της περιφέρειας Θεσσαλίας για τη διεξαγωγή εκλογών στην Ελληνική Ομοσπονδία Xειμερινών Αθλημάτων (ΕΟΧΑ)! 
Παρών στις εκλογές ήταν ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός που επέτρεψε τη συνάθροιση στο δημόσιο κτήριο παρά τις απαγορεύσεις που υπάρχουν σε όλη την επικράτεια της χώρας. 
Βέβαια ο περιφερειάρχης δεν επέτρεψε τις μετακινήσεις και τη συνάθροιση μόνο για τις εκλογές της ΕΟΧΑ. Νωρίτερα είχε καλέσει στο γραφείο του εκπροσώπους σωματείων από ολόκληρη τη Θεσσαλία για να τους ανακοινώσει τη… στήριξη του.  
Στη φωτογραφία ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός και ο εκπρόσωπος της ΕΟΧΑ στην ΕΟΕ Δημοσθένης Γυρούσης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση