GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ...ΧΟΡΤΑ στο βουνό! «ΚΑΠΟΙΟΣ να συμμαζέψει την κ. Σακελλαροπούλου...»

Krikor Tsakitzian   Όταν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζονταν στη βουλή δήθεν με casual ντύσιμο, χωρίς γραβάτα, άλλοι με σανδάλια κι άλλοι μ...


Krikor Tsakitzian 
Όταν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζονταν στη βουλή δήθεν με casual ντύσιμο, χωρίς γραβάτα, άλλοι με σανδάλια κι άλλοι με πουκάμισα με λαχούρια, γίνονταν αντικείμενα χλευασμού και αυστηρών επικριτικών σχολίων και μάλιστα δικαιολογημένα.
Σήμερα που είδαμε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας την κυρία Σακελλαροπούλου, να εμφανίζεται με αθλητικά παπούτσια σε επίσημη επίσκεψη που πραγματοποίησε στη Ρόδο, σπάζοντας το πρωτόκολλο για την εμφάνιση του ανώτατου πολιτειακού άρχοντα της χώρας, τα φιλοκυβερνητικά τρολ, το χαρακτήρισαν ανέμελο στυλ που τους φάνηκε ακόμα και συμπαθητικό, όπως δημοσίευσαν και πάλι τα δικά τους ΜΜΕ.
Αυτή η τάση των υποστηρικτών των πολιτικών κομμάτων που τα θέλουν όλα δικά τους και καλώς καμωμένα από τη μεριά τους ό, τι κι αν κάνουν, πρέπει να το κοιτάξουν, γιατί πολλές φορές αυτογελοιοποιούνται με τα όσα δημοσιεύουν.
Όχι αγαπητοί, δεν ήταν εμφάνιση αυτή της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Έτσι να πάει εκδρομή με τι φίλες της ή καμιά βόλτα στο βουνό για να μαζέψει χόρτα. Δεν μπορεί να εμφανίζεται κατ’ αυτό τον τρόπο, να κατεβαίνει από το κυβερνητικό αεροπλάνο που φέρει το εθνόσημο της Ελλάδας και να μοιάζει με παρακατιανή κυράτσα που μόλις ήρθε απ’ το χωριό στην πόλη.
Αυτά είναι ανεπίτρεπτα πράγματα κι αν η ίδια δεν έχει το γνώθι σε αυτόν, ας της μιλήσει κάποιος από την κυβέρνηση και εν προκειμένω ο πρωθυπουργός που την επέλεξε κιόλας και να της πει, πως δεν είναι εικόνα αυτή που παρουσιάζει κάθε τόσο και λιγάκι και πως πρέπει να συμμαζευτεί.
Όσο για τα μέσα ενημέρωσης που την είδαν συμπαθητική σ’ αυτό το χάλι, ας ζητήσουν τότε συγγνώμη κι από τους χίπηδες της αριστεράς που τους χλεύαζαν όλα τα προηγούμενα χρόνια για την εμφάνισή τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση