GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! Τραυματίας αστυνομικός στην Νέα Σμύρνη...

Στο περιθώριο της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στην στην Νέα Σμύρνη  με αφορμή τα γεγονότα της περασμένης Κυριακή...

Στο περιθώριο της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στην στην Νέα Σμύρνη  με αφορμή τα γεγονότα της περασμένης Κυριακής, ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΡΑΣΗ τραυματίστηκε σοβαρά στο δεξί μέρος του κεφαλιού του, είτε από φωτοβολίδα είτε από πέτρα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. 

Άνδρες της αστυνομίας σχημάτισαν κύκλο γύρω του για να τον προστατεύσουν. Ο αστυνομικός έμεινε αιμόφυρτος στο οδόστρωμα για περισσότερη από μισή ώρα.

Ο αστυνομικός, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, περνούσε με τη μοτοσικλέτα του από παράδρομο της Λεωφ. Συγγρού όπου δέχθηκε επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις των ΜΑΤ, ενώ έγινε αγώνας δρόμου να φτάσει ασθενοφόρο και διασώστες του ΕΚΑΒ για να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες και να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Αρχικά έφθασε ένας διασώστης με μοτοσικλέτα και στη συνέχεια ασθενοφόρο που τον παρέλαβε.

Διακομίσθηκε στο 401 και η κατάσταση της υγείας του θα κριθεί από τους γιατρούς.

Βίντεο από τον τραυματισμένο αστυνομικό (σκληρές εικόνες)


Δείτε τη στιγμή της επίθεσης
Μέχρι και τις 20.00 εξελισσόταν «κλεφτοπόλεμος» ανάμεσα σε κουκουλοφόρους και ΜΑΤ με ρίψη πολλών μολότοφ και κροτίδων.

Η ΕΛ.ΑΣ έκανε χρήση χημικών, δακρυγόνων και βομβίδων κρότου λάμψης.

Από τα επεισόδια προκλήθηκαν υλικές ζημιές και σε πολλά σταθμευμένα οχήματα.

Είχε προηγηθεί πορεία στην οποία συμμετείχαν πάνω από 5.000 άτομα προς το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Βίντεο από drone της ΕΛ.ΑΣ



Μία ομάδα διαδηλωτών βγήκε από την πορεία και επιτέθηκε σε βάρος των αστυνομικών δυνάμεων, πετώντας εναντίον τους μολότοφ, φωτοβολίδες, πέτρες και άλλα αντικείμενα.

Η αστυνομία απάντησε με χρήση χημικών, χειροβομβίδες κρότου- λάμψης και ρίψη νερού με το ειδικό όχημα Αίαντα, διαλύοντας την πορεία, αλλά τα επεισόδια συνεχίστηκαν για ώρα στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση