GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ από το Εθνικό Θέατρο και ο Στάθης Λιβαθινός...

Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ συζητούν εδώ και καιρό ότι η καταγγελία σπουδαστών της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου κατά του Στάθη Λ...


Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ συζητούν εδώ και καιρό ότι η καταγγελία σπουδαστών της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου κατά του Στάθη Λιβαθινού για αυταρχική συμπεριφορά, θα επιφέρει εξελίξεις και αλλαγές στο Εθνικό. 

«Θα γίνει ότι χρειάζεται για να συνεχίσει η Σχολή την ομαλή λειτουργίας της και να προστατεύσουμε τους σπουδαστές» ξεκαθαρίζει πως πάσα κατεύθυνση η Δηώ Καγγελάρη, διευθύντρια της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου χωρίς να αποκλείει παραιτήσεις και απομακρύνσεις.

Μάλιστα  αναμένεται πλέον, μέσα στις επόμενες ώρες από τον ίδιο, η επίσημη ανακοίνωση της παραίτησής του. 

Σημειώνεται ότι ο Στάθης Λιβαθινός μπήκε στο κάδρο μετά την καταγγελία του ηθοποιού Παναγιώτη Μπουγιούρη, μέσω των social media, που κατηγόρησε τον γνωστό σκηνοθέτη για σκληρές και προσβλητικές συμπεριφορές κατά τη διάρκεια των μαθημάτων στην πειραματική σκηνή του Εθνικού.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση