GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φασούλας: Παράνομη η αναβολή των εκλογών της ΕΟΚ!

Ξεκάθαρη θέση για την αναβολή των εκλογών της ΕΟΚ (μετατέθηκαν για τις 23 Μαΐου) πήρε ο υποψήφιος πρόεδρος της Ομοσπονδίας Παναγιώτης Φασού...



Ξεκάθαρη θέση για την αναβολή των εκλογών της ΕΟΚ (μετατέθηκαν για τις 23 Μαΐου) πήρε ο υποψήφιος πρόεδρος της Ομοσπονδίας Παναγιώτης Φασούλας.

Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής ανέφερε πως η αναβολή των εκλογών είναι παράνομη και ότι η απερχόμενη ηγεσία της ΕΟΚ είναι αποφασισμένη να οδηγήσει το μπάσκετ σε ακυβερνησία, ωστόσο τόνισε πως κανείς πλέον δεν μπορεί να εμποδίσει τους ανθρώπους που έχουν γράψει ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ να δημιουργήσουν μια νέα εποχή σπουδαίων επιτυχιών.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Η παράνομη αναβολή των εκλογών στην ΕΟΚ για τις 23 Μαΐου αποδεικνύει ότι η απερχόμενη ηγεσία της Ομοσπονδίας είναι αποφασισμένη να οδηγήσει το μπάσκετ στην απόλυτη ακυβερνησία.

Η ΕΟΚ όμως δεν ανήκει σε καμιά ηγεσία.

Ανήκει στα σωματεία-μέλη της τα οποία «θα πάρουν στα χέρια τους» την τύχη της και θα κινηθούν θεσμικά ώστε να διαφυλάξουν το κύρος της.

Μπροστά στις κρίσιμες εξελίξεις που θα ακολουθήσουν για το μέλλον του αγαπημένου μας αθλήματος, η παράταξη «Πρώτα το μπάσκετ» κι εγώ προσωπικά δεν θα μείνουμε παρατηρητές.

Κανείς και τίποτα δεν θα εμποδίσει τους ανθρώπους που έγραψαν την ένδοξη ιστορία του ελληνικού μπάσκετ και όλους τους αφανείς και εμφανείς εργάτες του αθλήματος, να εγκαινιάσουν μια νέα εποχή μεγάλων επιτυχιών».


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση