GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ...ΕΡΕΥΝΑ! Οι Ελληνίδες πορνοστάρ "γουστάρουν" τον Νίκο Χαρδαλιά και την Κατερίνα Παναγοπούλου...

Τους… ανομολόγητους πόθους των Ελληνίδων εν μέσω καραντίνας κατέγραψε η έρευνα της εταιρίας παραγωγής ερωτικών ταινιών Sirina, με τα αποτελ...



Τους… ανομολόγητους πόθους των Ελληνίδων εν μέσω καραντίνας κατέγραψε η έρευνα της εταιρίας παραγωγής ερωτικών ταινιών Sirina, με τα αποτελέσματα να εκπλήσσουν, αφού δεν κυριάρχησαν τόσο τα γνωστά sex symbols της εγχώριας showbiz, αλλά πρόσωπα… υπεράνω πάσης υποψίας!


Σύμφωνα με την Espresso, τα  στοιχεία της έρευνας προέκυψαν από τα δεδομένα που καταγράφηκαν στο site της εταιρίας αλλά και από τις απαντήσεις που έδωσαν σε σχετικά ερωτηματολόγια οι γνωστές πορνοστάρ που πρωταγωνιστούν στις ταινίες. Οπως προκύπτει, προτιμούν να κάνουν οικογένεια με τον Νίκο Χαρδαλιά, αλλά να συμπρωταγωνιστήσουν σε μια αισθησιακή ταινία με τον Τάσο Νούσια και τον Αντώνη Κανάκη! Εκπληξη προκαλεί το «πλασάρισμα» στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας δελτίων ειδήσεων του Mega Κατερίνας Παναγοπούλου, την οποία οι πορνοστάρ που ερωτήθηκαν θα ήθελαν να δουν σε μια ερωτική ταινία!

Ποιες θέλουν να δουν σε ταινία και με ποιους να κάνουν οικογένεια
Εντυπωσιακά στοιχεία, όμως, έδωσαν και οι Ελληνίδες πορνοστάρ, όταν ρωτήθηκαν ποια γυναίκα θα ήθελαν να δουν σε ταινία και απάντησαν κατά σειρά: Ελένη Φουρέιρα, Κατερίνα Παναγοπούλου, Κάτια Ταραμπάνκο, Ζωή Δημητράκου, Ιωάννα Τούνη, Λίλα Κουντουριώτη, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Κατερίνα Στικούδη, Σοφία Χαρμαντά, Τόνια Σωτηροπούλου.

Οι ίδιες «καυτές» πρωταγωνίστριες ρωτήθηκαν και με ποιον θα ήθελαν να κάνουν οικογένεια. Οι πρώτοι 10 σε προτιμήσεις ήταν οι Νίκος Χαρδαλιάς, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Γιάννης Πλούταρχος, Αποστόλης Τότσικας, Γιώργος Λιανός, Σάκης Ρουβάς, Γιώργος Λιάγκας, Αντώνης Κανάκης, Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντάνος), Σπύρος Παπαδόπουλος.




Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση