GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ο Μητσοτάκης! «ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ» από τον ευρωβουλευτή Στ. Κυμπουρόπουλο για τις αμβλώσεις...

O ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος  ψήφισε στην Ευρωβουλή κατά του δικαιώματος γυναικών στην επιλογή άμβλωσης, προκαλώντας  νέους  πονοκ...

O ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος  ψήφισε στην Ευρωβουλή κατά του δικαιώματος γυναικών στην επιλογή άμβλωσης, προκαλώντας νέους  πονοκεφάλους στη ΝΔ και στο Μέγαρο Μαξίμου...  

Ο ίδιος  υποστηρίζει ότι ενέκρινε ψήφισμα για την προστασία του παιδιού, που σε ένα σημείο διατυπώνει ότι η προστασία του ξεκινά από την πλευρά της σύλληψης.

«Η ΝΔ έχει ξεκάθαρη θέση, σταθερά και διαχρονικά για το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση. Το θέμα αυτό έχει λυθεί για την ελληνική κοινωνία εδώ και δεκαετίες», αναφέρει ανακοίνωση της ΝΔ και προσθέτει: «Είναι προφανές ότι η ψήφος του ευρωβουλευτή κ. Στέλιου Κυμπουρόπουλου δεν εκφράζει το κόμμα και τον πρόεδρό του».

«Η ψήφος του Στέλιου Κυμπουρόπουλου κατά του δικαιώματος των γυναικών στην άμβλωση είναι ντροπή για τη χώρα Η “μεταρρύθμιση” προχωράει, επόμενη στάση κυνήγι μαγισσών», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλoς.

Από την πλευρά της, η αναπληρώτρια τομεάρχης Δικαιοσύνης αρμόδιας για θέματα ισότητας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Ειρήνη Αγαθοπούλου, δήλωσε: «Η πολιτική της κυβέρνησης για την υπαγωγή των πολιτικών ισότητας στο άρμα της γεννητικότητας και του δημογραφικού φέρνει καρπούς. Με την ψήφο του κ. Κυμπουρόπουλου, ευρωβουλευτή της ΝΔ, η ΝΔ παίρνει θέση για το θέμα των αμβλώσεων; Είναι αυτή η κεντρική γραμμή της Νέας Δημοκρατίας;».

«Το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση έχει κατοχυρωθεί δεκαετίες τώρα, με την υπογραφή των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ. Εφόσον η ΝΔ πιστεύει στο δικαίωμα αυτό, οφείλει να αφήσει τα μισόλογα και τις διακριτικές αποστάσεις από την ακραία, υπερσυντηρητική επιλογή του κ. Κυμπουρόπουλου», αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, σε δήλωσή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση