GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΗΘΙΚΗ! ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ της Μέρκελ παραιτήθηκε γιατί χρηματιζόταν από τον Γκρουέφσκι...

Ένα μέλος του κοινοβουλίου από το συντηρητικό μπλοκ της Γερμανίδας Καγκελάριου Άνγκελα Μέρκελ παραιτήθηκε μετά από αναφορές στο περιοδικό S...



Ένα μέλος του κοινοβουλίου από το συντηρητικό μπλοκ της Γερμανίδας Καγκελάριου Άνγκελα Μέρκελ παραιτήθηκε μετά από αναφορές στο περιοδικό SPIEGEL ότι πήρε χρήματα σε αντάλλαγμα για πιέσεις υπέρ ενός πολιτικού κόμματος στη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας, ανέφερε το Reuters. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Tobias Cech, εκπρόσωπος της Χριστιανικής Κοινωνικής Ένωσης στο Bundestag, έλαβε ένα πενταψήφιο ποσό το 2016 για να υποστηρίξει το κόμμα του πρώην πρωθυπουργού της Βόρειας Μακεδονίας Νικόλα Γκρουέφσκι.

Προσωπικά έκανε πολιτική εκστρατεία για αυτόν. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν ισχυρισμοί για οποιαδήποτε επιχειρηματική παράνομη σύνδεση μεταξύ του βουλευτή και του κόμματος του Γκρουέφσκι.

Ο Γκρουέφσκι καταδικάστηκε αργότερα για διαφθορά και κατέφυγε στην Ουγγαρία, όπου του χορηγήθηκε άσυλο και έζησε στην εξορία, υπενθυμίζει η βουλγαρική εθνική ραδιοτηλεόραση.

Το μπλοκ της Μέρκελ έχει ήδη χάσει τρεις βουλευτές για σκάνδαλα λόγω συμβάσεων προμήθειας μάσκας και έλαβε ιστορικά χαμηλά αποτελέσματα στις περιφερειακές εκλογές της Κυριακής.

πηγή:echedoros-a.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση