GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΡΓΗ από την Τέτα Καμπουρέλη για τη σύλληψη του συζύγου της: «Δεν έκανε τίποτα, είναι παγίδα!»

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση της σύλληψης του συζύγου της γνωστής Τέτας Καμπουρέλη, για την υπόθεση της ληστείας των θυρίδων της τ...


Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση της σύλληψης του συζύγου της γνωστής Τέτας Καμπουρέλη, για την υπόθεση της ληστείας των θυρίδων της τράπεζας στο Ψυχικό. 
 
Ο 58χρονος, Βασίλης Γκουρούσης, ο οποίος διατηρούσε θυρίδα στο υποκατάστημα του Ψυχικού, συνελήφθη χθες Τετάρτη 24 Μαρτίου, σε περιοχή της Αττικής από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Κατηγορείται για τη διάπραξη τεσσάρων διαρρήξεων και μίας απόπειρας διάρρηξης σε θυρίδες τράπεζας στο Χαλάνδρι, που διαπιστώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο.

«Δεν ισχύει τίποτα, ήταν παγίδα, στημένο»
Στην πρώτη της αντίδραση η Τέτα Καμπουρέλη τόνισε πως «δεν ισχύει τίποτα απολύτως». Παράλληλα, η κ. Καμπουρέλη υπογράμμισε ότι «ήταν παγίδα, στημένο. Υπήρχε θυρίδα δικιά μας εκεί εδώ και χρόνια. Δεν υπάρχουν στοιχεία και δεν έχω πάρει τη δικογραφία στα χέρια μου. Να μας αφήσουν ήσυχους, έχω να μεγαλώσω τρία παιδιά και τρία εγγόνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση