GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ!» ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ-ΚΟΛΑΦΟΣ από διευθυντή του νοσοκομείου «Αγία Ολγα»...

Τις τραγικές συνθήκες που επικρατούν στα δημόσια νοσοκομεία αποτυπώνει σε επιστολή του ο παθολόγος Ιωάννης Ιωαννίδης, ανακοινώνοντας την πα...


Τις τραγικές συνθήκες που επικρατούν στα δημόσια νοσοκομεία αποτυπώνει σε επιστολή του ο παθολόγος Ιωάννης Ιωαννίδης, ανακοινώνοντας την παραίτησή του από διευθυντής του παθολογικού τομέα του νοσοκομείου «Αγία Όλγα».

Συγκεκριμένα, ενημερώνει ότι «με θλίψη και ντροπή» υποβάλει την παραίτησή του επισημαίνοντας ότι «ούτως ή άλλως μόνο διακοσμητικό ρόλο παίζω».

Ο κ. Ιωαννίδης, στην επιστολή του κάνει λόγο για γιατρούς στα όρια της παραφροσύνης, ασθενείς σε αναμονή και αφόρητη πίεση, σχολιάζοντας ότι «αυτό δεν αποτελεί ακριβώς επίτευγμα σχεδιασμού, αλλά πλήρη αποτυχία και άγνοια των πραγματικών συνθηκών».

Υπερβολική χαρακτήρισε την κίνηση του διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής του νοσοκομείου «Αγία Ολγα» ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης. Κληθείς να σχολιάσει την παραίτηση του διευθυντή είπε ότι «η κίνηση του γιατρού ήταν υπερβολική και αβάσιμοι οι ισχυρισμοί του»

Ολόκληρη η επιστολή




Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση