GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ! ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ με μολότοφ στην Νέα Σμύρνη...

Σε εξέλιξη βρίσκονται επεισόδια με ρίψη μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις στην Νέα Σμύρνη, στο περιθώριο της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας π...


Σε εξέλιξη βρίσκονται επεισόδια με ρίψη μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις στην Νέα Σμύρνη, στο περιθώριο της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στην κεντρική πλατεία με αφορμή τα γεγονότα της περασμένης Κυριακής. Η ΕΛ.ΑΣ έχει κάνει χρήση χημικών και δακρυγόνων. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαδηλωτές ανέρχονται σε 5.000 και εξελίχθηκε πορεία προς το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΛ.ΑΣ εντόπισε νωρίτερα σακκίδιο με μολότοφ και κροτίδες στην περιοχή του Νέου Κόσμου.

Περιφερειακά της πλατείας Νέας Σμύρνης είχαν αναπτυχθεί κλούβες της αστυνομίας, ενώ στο σημείο υπάρχουν και δύο «Αύρες».

Η αστυνομία διέκοψε από τις 17:00 τα δρομολόγια του τραμ στην περιοχή της Νέας Σμύρνης και διεξάγονται μόνο στα τμήματα από το ΣΕΦ έως τη στάση Μηδείας/Μυκάλης (όρια Ν. Σμύρνης- Π. Φαλήρου), Βούλα-Μηδείας/Μυκάλης και ΣΕΦ-Βούλα.

Επίσης, πάλι με εντολή της Αστυνομίας έκλεισαν οι σταθμοί Συγγρού- Φιξ, Ν. Κόσμος, Αγ. Δημήτριος και Ακρόπολη. Τέλος, από τον σταθμό του ΗΣΑΠ στην Καλλιθέα οι συρμοί διέρχονται χωρίς στάση.












Ανακοίνωση ΕΛ.ΑΣ
«Στη συγκέντρωση που πραγματοποιείται σήμερα στη Νέα Σμύρνη κατά της αστυνομικής βίας, έχουν μέχρι στιγμής κατασχεθεί από τις αστυνομικές δυνάμεις μολότοφ, ενώ συμμετέχουν και άτομα με μπετόβεργες, όπως φαίνονται στις παρακάτω φωτογραφίες», σημειώνει σε ανακοίνωση της η ΕΛ.ΑΣ.





2 σχόλια

  1. Ξεχασα να πω οτι,για να τη γλιτωσει ο Μιχαλακης,επρεπε να βγαλει τους παρακρατικους παγανια.Και μαλιστα,αργησε πολυ για την προβοκατσια.Αλλωστε οταν δερνανε μια χαρα,δεν υπηρχε λογος να βγουν οι κρυφομπατσοι προβοκατορες.Καυμενε Μιχαλακη,παλι σκατα τα εκανες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επισης κρυφοκαφρομπατσοι,μολοτωφ σε πλαστικα;Θα σας παρουν με τα λεμονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση