GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κούλογλου προς Πολάκη: «Στη ΝΔ δεν είναι δωσίλογοι, να σοβαρευτούμε...»

Μετά τις αιτιάσεις του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Νίκου Μπίστη και ο ευρωβουλευτής του...


Μετά τις αιτιάσεις του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Νίκου Μπίστη και ο ευρωβουλευτής του κόμματος  Στέλιος Κούλογλου διαφωνεί με τα όσα είπε χθες ο Παύλος Πολάκης στη Βουλή, πως η Νέα Δημοκρατία «είναι η παράταξη του δωσιλογισμού και του μαυραγοριτισμού» και πως «εμείς, ο ΣΥΡΙΖΑ, είμαστε η παράταξη του Κολοκοτρώνη». 

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό Παραπολιτικά 90,1 ο ευρωβουλευτής ζήτησε από το κόμμα του να σοβαρευτεί, μετά την έκρηξη Πολάκη περί δωσιλόγων και Κολοκοτρώνη.

«Όλοι είμαστε απόγονοι του Κολοκοτρώνη, Δεξιοί και Αριστεροί, κατά μια έννοια. Είμαστε φυσικοί απόγονοι του Κολοκοτρώνη. Εγώ δεν νομίζω ότι αυτή τη στιγμή πρέπει να μοιράζουμε παράσημα πατριωτισμού στη μια ή στην άλλη πλευρά» όπως είπε, προσθέτοντας ότι: «Βλέποντας τα πράγματα από μακριά, ειλικρινά σας λέω μου προκαλεί λύπη το ελληνικό πολιτικό σύστημα, στο σύνολό του.
Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πάρα πολύ σοβαρά προβλήματα στη χώρα, όπως π.χ. το θέμα της Πίτσος, η υπογεννητικότητα κ.λπ. Η πανδημία και οι οικονομικές της επιπτώσεις είναι πάρα πολύ σοβαρές, διότι θα αυξηθεί πάρα πολύ το χρέος. Αυτά είναι τα πραγματικά προβλήματα. Αν θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να κερδίσει εκλογές, πρέπει να κάνει μια πολιτική που να μην απωθεί τους κεντρώους ψηφοφόρους. Η ΝΔ δεν είναι κόμμα δωσιλόγων, ασφαλώς και όχι, όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι κόμμα – σύμμαχος του Κουφοντίνα, όπως επίσης παρουσιάστηκε το προηγούμενο διάστημα. Πρέπει να σοβαρευτούμε, γιατί η χώρα έχει πολύ μεγάλα, στρατηγικά προβλήματα».


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση