GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΧΥΔΑΙΑ επίθεση αστυνομικού σε διαδηλωτή: «Δικηγόρος της μάνας σου είμαι ρε, την π@@τ@ν@...»

Πριν από τα γεγονότα της Κυριακής στην Νέα Σμύρνη, από επεισόδια σημαδεύτηκε και η διαδήλωση, στο κέντρο της Αθήνας το Σάββατο, υπέρ του Δ...



Πριν από τα γεγονότα της Κυριακής στην Νέα Σμύρνη, από επεισόδια σημαδεύτηκε και η διαδήλωση, στο κέντρο της Αθήνας το Σάββατο, υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα, με την ΕΛ.ΑΣ να προβαίνει σε επτά συλλήψεις. 

Σε κάποιες περιπτώσεις πάντως, οι αστυνομικές δυνάμεις έδειξαν τουλάχιστον υπέρμετρο ζήλο, χρησιμοποιώντας χημικά και αύρες, ενώ εξαπέλυσαν -είτε σωματικές είτε λεκτικές-επιθέσεις απέναντι σε ειρηνικούς διαδηλωτές.

Ενδεικτικό είναι το βίντεο, στο οποίο διακρίνονται αστυνομικοί να επιχειρούν να διαλύσουν ένα μπλοκ νομικών. Τότε, ένας εξ’ αυτών φωνάζει «δικηγόρος είμαι, δικηγόρος», με τον αστυνομικό να τον απωθεί βίαια και να τον καθυβρίζει, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δικηγόρος της μάνας σου είμαι ρε, την π…τάνα».

Ο δικηγόρος δεν πτοείται και ρωτάει τους αστυνομικούς αν είναι νόμιμα τα χημικά που πετάνε. Ωστόσο, η απάντηση του εν λόγω αστυνομικού έρχεται με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή με βίαιη απώθηση του δικηγόρου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση