GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΓΑΡ! ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΚΟΣΜΟΠΛΗΜΜΥΡΑ στο Φάληρο...

Εικόνες ακραίου συνωστισμού σημειώνονται αυτή την ώρα, βράδυ Κυριακής προς Δευτέρα,  στα Ολυμπιακά Ακίνητα στο Φάληρο όπου πολίτες με take a...


Εικόνες ακραίου συνωστισμού σημειώνονται αυτή την ώρα, βράδυ Κυριακής προς Δευτέρα,  στα Ολυμπιακά Ακίνητα στο Φάληρο όπου πολίτες με take away ποτά χωρίς αποστάσεις και μάσκα έχουν συγκεντρωθεί, εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό και με αφορμή την πανσέληνο.

Τι και αν η απαγόρευση κυκλοφορίας έχει τεθεί σε ισχύ από τις 21:00 το βράδυ;Στο αυτοσχέδιο πάρτι που έχει στηθεί οι συγκεντρωμένοι χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητά τους ως..Dj. Παρόμοιες συγκεντρώσεις στον χώρο σημειώνονται τα τελευταία 24ωρα.


Χαμός το Σαββατόβραδο στου Ψυρρή
Αντίστοιχη εικόνα και  το βράδυ του Σαββάτου  στο κέντρο της Αθήνας.
Πλήθος κόσμου έπινε ποτά take away χωρίς μάσκες και μέτρα το Σάββατο το βράδυ σε εικόνες που θυμίζουν εποχή πριν τη πανδημία.

Από τις 7 το απόγευμα του Σαββάτου στου Ψυρρή, περισσότερα από 200 άτομα ήταν σε στενό για… take away ποτά που απολάμβαναν ο ένας πάνω στον άλλον και χωρίς μάσκες. Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και κατάφερε να απομακρύνει το πλήθος.
Το υπαίθριο πάρτι, μάλιστα, συνεχίστηκε στην Πλατεία Βαρνάβα και μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας, χωρίς να εμφανιστεί η αστυνομία αυτή τη φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση