GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΝΑΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ! Η ΑΥΣΤΡΙΑ σταματά (επειγόντως) τους εμβολιασμούς...

Η κυβέρνηση της Αυστρίας ανακοίνωσε ότι σταματούν άμεσα οι εμβολιασμοί με συγκεκριμένη παρτίδα εμβολίου της AstraZeneca μέχρι να ολοκληρωθεί...


Η κυβέρνηση της Αυστρίας ανακοίνωσε ότι σταματούν άμεσα οι εμβολιασμοί με συγκεκριμένη παρτίδα εμβολίου της AstraZeneca μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα για θάνατο γυναίκας και ασθένεια ενός άλλου πολίτη. 

Το Reuters επικαλείται τις υπηρεσίες υγείας της χώρας οι οποίες ανακοίνωσαν ότι έχουν λάβει δύο αναφορές που σχετίζονται με εμβολιασμό ατόμων από την ίδια παρτίδα του εμβολίου της εταιρείας.

Μια γυναίκα 49 ετών πέθανε από επιπλοκές στη πήξη του αίματος, ενώ μια 35χρονη έπαθε πνευμονική εμβολή και νοσηλεύεται. Και οι δύο έλαβαν τη δόση του εμβολίου, χωρίς, ωστόσο, προς το παρόν να υπάρχουν ενδείξεις για πιθανή σχέση των περιστατικών με τον εμβολιασμό.


Ωστόσο η παρτίδα ανακαλείται έως ότου ολοκληρωθούν οι έρευνες. Ελβετικά μέσα αναφέρουν ότι και οι δύο γυναίκες ήταν νοσοκόμες και εργάζονταν σε κλινική.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση