GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΧΑΤΖΗ ΒΙΑΣΤΗ!» Συνθήματα και τρικάκια από τον "Ρουβίκωνα" στο σπίτι του Τάκη Χατζή...

Επίθεση με τρικάκια στο σπίτι του δημοσιογράφου Τάκη Χατζή στην Κηφισιά πραγματοποίησε ο  "Ρουβίκωνας".  Με ανάρτηση στην ιστοσελί...


Επίθεση με τρικάκια στο σπίτι του δημοσιογράφου Τάκη Χατζή στην Κηφισιά πραγματοποίησε ο  "Ρουβίκωνας". 

Με ανάρτηση στην ιστοσελίδα, την ευθύνη ανέλαβε ο Φεμινιστικός Τομέας του Ρουβίκωνα, μέλη του οποίου πέταξαν τρικάκια και έγραψαν συνθήματα στην εξώπορτα του σπιτιού "Χατζή βιαστή".



Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση του Ρουβίκωνα, αφορμή για την ενέργειά τους είναι η καταγγελία σεξουαλικής φύσεως σε βάρος του δημοσιογράφου, κάτι που ο Τάκης Χατζής έχει αρνηθεί.

Η μακροσκελής ανάρτηση του Ρουβίκωνα κλείνει αναφέροντας: "Στεκόμαστε σταθερά και πάντα δίπλα στα θύματα σεξουαλικής βίας, ενάντια σε κάθε βιαστή και σε όποιον τον προστατεύει. Η σημερινή παρέμβαση στο σπίτι του Τάκη Χατζή είναι μια μικρή υπενθύμιση στον ίδιο ότι η θέση που κατέχει, οι διασυνδέσεις και η αναγνωρισιμότητά του δεν αρκούν για να ξεπλυθεί στην κοινωνική συνείδηση. Κανένας δεν είναι άτρωτος.
ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΣΑΣ, ΔΕ ΘΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ. ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση