GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ: Η κουμπαριά του Κούγια με τον αδελφό και η φιλία με την Διευθύντρια Ψυχιατρικού της Τρίπολης...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.   Στο Νοσοκομείο της Τρίπολης και συγκεκριμένα στην Ψυχιατρική Κλινική μετέβη χθες ο Δημήτρης Λιγνάδης.   Οι πληρ...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.  

Στο Νοσοκομείο της Τρίπολης και συγκεκριμένα στην Ψυχιατρική Κλινική μετέβη χθες ο Δημήτρης Λιγνάδης. 

 Οι πληροφορίες -που έγιναν γνωστές- ανέφεραν  ότι ο Λιγνάδης έπαιρνε εδώ και καιρό κάποια αντικαταθλιπτικά χάπια. Ωστόσο, λένε επίσης δεν είχε πλέον κάποια συνταγή μαζί του και υποχρεωτικά έπρεπε να περάσει από ψυχιατρική κλινική προκειμένου να του χορηγηθεί η συνταγή και να συνεχίσει να παίρνει τα χάπια του.

Διευθύντρια της Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου είναι η κ. Βίλλυ Λάγαρη. Ενδιαφέρον είναι ότι (κατά προφανή σύμπτωση) η κ. Λάγαρη έχει παλαιόθεν φιλικές σχέσεις με τον (συνήγορο του Δημ. Λιγνάδη) κ. Αλέξη Κούγια ο οποίος επίσης είναι κουμπάρος με τον αδελφό της. 

Στην φωτογραφία, ο κ. Κούγιας σε παλαιότερη επίσκεψή του στην Τρίπολη σε καφέ της πόλης με φιλική παρέα στην οποία ήταν και η κ.  Λάγαρη.  

1 σχόλιο

  1. ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ... ΈΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΥΛΟΛΟΪ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟΝΤΕΝΕΚΕΔΟΜΑΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση