GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΤΕ θα επιτραπεί η μετακίνηση από δήμο σε δήμο...

Γιατί η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων δεν εισηγήθηκε να επιτραπεί η μετακίνηση εκτός δήμου ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια της  ενημέρωσης στο υπουργ...



Γιατί η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων δεν εισηγήθηκε να επιτραπεί η μετακίνηση εκτός δήμου ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια της  ενημέρωσης στο υπουργείο Υγείας η καθηγήτρια Βάνα Παπαευαγγέλου. 

«Συζητήθηκε στην Επιτροπή. Αποφασίστηκε να μην αρθεί η απαγόρευση καθώς έχει αποδώσει αυτό το μέτρο», είπε η κ. Παπαευαγγέλου, προσθέτοντας ότι αν αρθεί η απαγόρευση «θα αυξήσει τις πιθανότητες να έρθουν σε επαφή οικογένειες από διαφορετικό δήμο με διαφορετικό επιδημιολογικό φορτίο».

Όσο για το πότε θα αρθεί η συγκεκριμένη απαγόρευση η κ.  Παπαευαγγέλου δεν θέλησε να δώσει χρονοδιάγραμμα, τονίζοντας ότι «είναι κάτι που θα επανεξετάσουμε και αν δούμε μείωση επιδημιολογογικού φορτίου θα το επανεξετάζουμε και αν δούμε μείωση του επιδημιολογικού φορτίου γενικότερα μπορεί να επανεξεταστεί».


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση