GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!» Κατά της άρσης του lockdown ο Δ. Σαρηγιάννης...

Δυσοίωνες είναι οι προβλέψεις του καθηγητή Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ, Δημοσθένη Σαρηγιάννη, όσον αφορά στην εξέλιξη των κρουσμάτων ...



Δυσοίωνες είναι οι προβλέψεις του καθηγητή Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ, Δημοσθένη Σαρηγιάννη, όσον αφορά στην εξέλιξη των κρουσμάτων στη χώρα μας.

Μιλώντας στο Mega, είπε ότι «η δυναμική είναι τέτοια που θα μας οδηγήσει σε μεγαλύτερους αριθμούς. Και στα 3.600 κρούσματα προς το τέλος του μήνα». 

«Με τα κρούσματα που υπάρχουν σε Αττική, αλλά και Θεσσαλονίκη, δεν μπορεί να γίνει άνοιγμα του lockdown, το επόμενο δεκαπενθήμερο», πρόσθεσε.

«Δεν είναι όλα καλά, η Αττική προφανέστατα έχει πρόβλημα, η Θεσσαλονίκη ανεβαίνει», επισήμανε και πρόσθεσε ότι βάσει των προσομοιώσεων των επιστημόνων, «τα κρούσματα θα ανέβουν κι άλλο».

«Αυτό που εμείς βλέπουμε από τις προσομοιώσεις, είναι κάτι πολύ χειρότερο από αυτό που ζούμε αυτή τη στιγμή. Συνεχής αύξηση. Αν ανοίξουν μαγαζιά θα έχουμε επιβάρυνση. Να ανοίξουμε όταν οι δραστηριότητες έχουν κατάλληλες υποδομές για να λειτουργήσουν με ασφάλεια», κατέληξε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση