GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αμερικανός αξιωματούχος αποκαλύπτει: «Πολλά τα περιστατικά με UFO!»

Στην αποκάλυψη ότι τα περιστατικά με άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα -ή UFO- είναι «πολύ περισσότερα» απ’ ότι έχουν δημοσιοποιηθεί...



Στην αποκάλυψη ότι τα περιστατικά με άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα -ή UFO- είναι «πολύ περισσότερα» απ’ ότι έχουν δημοσιοποιηθεί προχώρησε αμερικανός αξιωματούχος.

Ο πρώην Διευθυντής Εθνικής Νοημοσύνης του Ντόναλντ Τραμπ, Τζον Ράτκλιφ, είπε στο Fox News πως οι δορυφόροι των ΗΠΑ έχουν καταγράψει περισσότερα φαινόμενα από όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας.

«Ειλικρινά, υπάρχουν πολλά περισσότερα περιστατικά απ’ ό,τι έχουν δημοσιοποιηθεί» δήλωσε συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει ο Guardian.

Έχουν αποχαρακτηριστεί
Ο Ράτκλιφ πρόσθεσε πως «μερικά από αυτά έχουν αποχαρακτηριστεί. Και όταν μιλάμε για περιστατικά, μιλάμε για αντικείμενα που εθεάθησαν από πιλότους του πολεμικού ναυτικού ή της πολεμικής αεροπορίας ή από δορυφόρους».

Διευκρίνισε ότι τα αντικείμενα αυτά εμπλέκονται σε ενέργειες που «είναι δύσκολο να εξηγηθούν, με την τεχνολογία που έχουμε τώρα ή μπορεί να ταξιδεύουν με ταχύτητες που υπερβαίνουν το φράγμα του ήχου χωρίς να προκαλούν ηχητική έκρηξη».

Νέα έκθεση
Μάλιστα, ο ίδιος υποστήριξε ότι αναμένεται μέχρι τις αρχές Ιουνίου μία έκθεση που θα περιγράφει λεπτομερώς τι έχει παρατηρήσει η κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Η εν λόγω έκθεση θα εκδοθεί από το Υπουργείο Άμυνας και τις υπηρεσίες πληροφοριών. Όπως εξηγεί, όταν εντοπίζεται ένα άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο, οι ειδικοί προσπαθούν να το αποδώσουν είτε σε καιρική διαταραχή είτε σε κάποιο άλλο θέμα ρουτίνας.

«Κάποιες φορές αναρωτιόμαστε εάν οι αντίπαλοί μας έχουν τεχνολογίες που είναι πιο μπροστά απ’ ό,τι είχαμε σκεφτεί ή καταλάβει. Ωστόσο, υπάρχουν και περιπτώσεις που απλά δεν έχουμε μία καλή εξήγηση» αναφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση