GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στους 10 απελαθέντες διπλωμάτες, η Μόσχα απάντησε με 10 Αμερικανούς...

Της Ιωάννας Υψηλάντη Όταν ένας Πρόεδρος των ΗΠΑ πάσχει από άνοια, το βέβαιο είναι ότι δεν μπορείς να...

Της Ιωάννας Υψηλάντη

Όταν ένας Πρόεδρος των ΗΠΑ πάσχει από άνοια, το βέβαιο είναι ότι δεν μπορείς να...

στηριχθείς στα λεγόμενα του.
Μπορεί ο Μπάιντεν να τηλεφώνησε στον "δολοφόνο" Πούτιν, (σαν άνθρωπος κι αυτός ξέχασε τον χαρακτηρισμό, που εκστόμισε), ζητώντας του να "τα βρουν" ειρηνικά, αλλά μετά από δύο ημέρες, επέβαλε κυρώσεις, στην Ρωσία.
Ουπς! Πάλι ξέχασε! Αυτός τηλεφώνησε!
Επιμένει, ωστόσο, ότι θέλει να πραγματοποιηθεί η συνάντηση με τον Πούτιν, σε τρίτη χώρα. Τι απάντηση πρέπει να δώσει ο Πούτιν;;
"Συγνώμη, Πρόεδρε, δεν σας ακούω, γιατί τα τηλέφωνα και η τεχνολογία βρίσκονται σε καθεστώς κυρώσεων";;;😄
Πάντως, οι κυρώσεις, ειδικά αυτή, που απαγορεύει στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα των ΗΠΑ να συμμετάσχουν στην πρωτογενή αγορά ομολόγων σε ρούβλι ή όχι και που εκδόθηκαν μετά τις 14 Ιουνίου 2021 από την Κεντρική Τράπεζα της Ρωσικής Ομοσπονδίας, το Εθνικό Ταμείο Πλούτου της Ρωσικής Ομοσπονδίας ή το Υπουργείο χρηματοδότησης της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ουδόλως επηρεάζει το δημόσιο χρέος της Ρωσίας. Ούτε και η απαγόρευση, για παροχή δανείων σε ρούβλια ή όχι, σ΄αυτά τα Ιδρύματα.
Το χρέος της Ρώσικης Ομοσπονδίας είναι 17%, επί του ΑΕΠ (το δικό μας 210%) και άνετα το καλύπτουν οι Ρωσικές Τράπεζες, ενώ οι ξένοι "επενδυτές", που το αγοράζουν, αντιστοιχούν μόνο στο 19% του συνόλου των επενδυτών.
Σχετικά με τις κυρώσεις στον τεχνολογικό τομέα οι Ρώσοι είναι "μανούλες", στην πειρατεία και εξυπηρετούν ολόκληρες περιοχές.
Στους 10 απελαθέντες διπλωμάτες, η Μόσχα απάντησε με 10 Αμερικανούς.
Αναμένονται περαιτέρω ενέργειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση