GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

15,4% προηγείται η ΝΔ σε δημοσκόπηση της Marc...

Μεγάλο προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ αποτυπώνουν τα στοιχεία δημοσκόπησης της Marc για το «Πρώτο Θέμα», που δημοσιεύεται την Μεγάλη Πα...


Μεγάλο προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ αποτυπώνουν τα στοιχεία δημοσκόπησης της Marc για το «Πρώτο Θέμα», που δημοσιεύεται την Μεγάλη Παρασκευή. 

Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων, η Νέα Δημοκρατία με 39,3% διατηρεί ισχυρό προβάδισμα 16,6 ποσοστιαίων μονάδων έναντι του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος συγκεντρώνει 22,7%. Χωρίς την αναγωγή επί των εγκύρων, η διαφορά είναι στο 15,4%, με τη ΝΔ να συγκεντρώνει ποσοστό 36,4%, έναντι 21% του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση καταλληλότερος πρωθυπουργός αναδεικνύεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με ποσοστό 51,3% έναντι 22% του Αλέξη Τσίπρα.

Τέλος, η αξιωματική αντιπολίτευση κατά τη δημοσκόπηση φαίνεται πως «πληρώνει» δημοσκοπικά την τακτική της, αφού το 77,3% την κρίνει αρνητικά, την ώρα μάλιστα που το 53,4% των πολιτών κρίνει θετικά το έργο της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση