GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Γιατί Βέγγος και Χατζηχρήστος δεν ξαναμίλησαν ποτέ μετά τον "Ηλία του 16ου"...

Μία από τις πλέον δημοφιλείς ταινίες, όπως ο "Ηλίας του 16ου" προκάλεσε οριστική ρήξη μεταξύ Βέγγου και Χατζηχρήστου.  Μπορεί να έ...

Μία από τις πλέον δημοφιλείς ταινίες, όπως ο "Ηλίας του 16ου" προκάλεσε οριστική ρήξη μεταξύ Βέγγου και Χατζηχρήστου. 
Μπορεί να έγραψαν ιστορία ως κινηματογραφικό δίδυμο στην ταινία "Ο Ηλίας του 16ου", ωστόσο αυτό το φιλμ στάθηκε αφορμή και αιτία για να μην ξαναμιλήσουν ποτέ ο Θανάσης Βέγγος και ο Κώστας Χατζηχρήστος. Αυτό αποκάλυψε ο Μάκης Δελαπόρτας, ο οποίος έχει αφιερωθεί στις βιογραφίες Ελλήνων ηθοποιών και ως εκ τούτου γνωρίζει καλά τι συνέβαινε στα παρασκήνια.
Όπως είπε μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 "Το Πρωινό", η πασίγνωστη σκηνή των δύο ηθοποιών στο αστυνομικό τμήμα προκάλεσε την οριστική ρήξη μεταξύ τους.
"Στον Ηλία του 16ου ο Θανάσης Βέγγος δεν ήξερε ότι θα φάει πραγματικά χαστούκια από τον Κώστα Χατζηχρήστο. Είχαν συνεννοηθεί ο Χατζηχρήστος με τον Σακελλάριο ότι θα πάει η σκηνή μια κι έξω, να μην την κάνουν δεύτερη φορά. Ο Θανάσης Βέγγος ξαφνιάζεται, δεν ξέρει τι να κάνει, να τον πλακώσει κι εκείνος στο ξύλο; Μετά από αυτή τη σκηνή, αυτοί οι δύο δεν ξαναμίλησαν ποτέ. Ο Θανάσης Βέγγος δεν δέχτηκε ποτέ να ξανασυνεργαστεί με τον Χατζηχρήστο μέχρι το τέλος της ζωής του" δήλωσε χαρακτηριστικά.

1 σχόλιο

  1. Για τους γνώστες,καμιά σχέση οι χαρακτήρες των δυο ηθοποών,κακότροπος και κομπλεξικός ο Χατζηχρήστος ,ψυχούλα και καλός ανθρωπος ο Βέγγος!Να ρωτάτε αυτους που σενεργάστηκαν μαζί τους χωρίς να ειναι τσιράκια τους η γλείφτες τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση