GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΥΝΑΙΚΑ-ΣΥΜΒΟΛΟ! Η Μελέκ Ιπέκ (μετά από 180 μέρες) ελεύθερη...

Xrisa Lukou Η Μελέκ Ιπέκ, είναι μετά από 180 μέρες ελεύθερη Η γυναίκα που γινόταν συστηματικά έρμαιο των βίαιων και ερωτικών φετίχ του άντρα...


Xrisa Lukou

Η Μελέκ Ιπέκ, είναι μετά από 180 μέρες ελεύθερη
Η γυναίκα που γινόταν συστηματικά έρμαιο των βίαιων και ερωτικών φετίχ του άντρα της, ο οποίος την έδενε, τη βασάνιζε, τη βίαζε, την ξυλοκοπούσε και την υπέβαλλε σε σαδιστικές δοκιμασίες, συχνά, υπό το βλέμμα των δύο ανήλικων παιδιών τους, μετά από 108 μέρες κράτησης είναι ελεύθερη.
Η γυναίκα που μετά από ένα πολύωρο μαρτυρικό βασανιστήριο, έχοντας ικετέψει τον άντρα της μπροστά στα παιδιά τους να μη τη σκοτώσει, ενώ εκείνος τη σημάδευε με καραμπίνα, κι αφού αναγκάστηκε να μείνει για για ένα ολόκληρο βράδυ γυμνή και δεμένη στο πάτωμα ενός δωματίου, παίρνοντας την απόφαση να σώσει τον εαυτό της και τα δύο της παιδιά, μετά από 108 μέρες κράτησης είναι ελεύθερη.
Η γυναίκα που τηλεφώνησε η ίδια στην αστυνομία για να ειδοποιήσει ότι μόλις είχε σκοτώσει τον άντρα της, με τις αρχές να φτάνουν στο σημείο, βρίσκοντας τη χτυπημένη και με χέρια δεμένα, μετά από 108 μέρες κράτησης είναι ελεύθερη.
Η Μελέκ Ιπέκ, μετά από 108 μέρες στη φυλακή, ούσα δέσμια ενός συντηρητικού πατριαρχικού κράτους και ενός συστήματος δικαιοσύνης που "νομιμοποιεί" τη συστηματική κακοποίηση των γυναικών, ερμηνεύοντας αντίστροφα τις έννοιες του θύματος και του θύτη, είναι ελεύθερη.
Δικαίωμα στην αυτοάμυνα! Δεν θέλουμε να είμαστε γενναίες, πάρτε το χαμπάρι. Ελεύθερες θέλουμε να είμαστε, μακριά από καθάρματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση