GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ! «Δεν αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας» η 63χρονη που πέθανε μετά τον εμβολιασμό...

Ερωτηματικά προκύπτουν από τον θάνατο της  63χρονης λίγη ώρα μετά τον εμβολιασμό της κατά του κορoνoϊού στο Κέντρο Υγείας Ιλίου, το μεσημέρι...


Ερωτηματικά προκύπτουν από τον θάνατο της  63χρονης λίγη ώρα μετά τον εμβολιασμό της κατά του κορoνoϊού στο Κέντρο Υγείας Ιλίου, το μεσημέρι της Τρίτης. 

Η γυναίκα πραγματοποίησε την πρώτη δόση εμβολίου της AstraZeneca και λίγη ώρα μετά κατέληξε.

Ο γιος της 63χρονης, σοκαρισμένος ακόμη από τον εντελώς απροσδόκητο θάνατο της μητέρας του, μίλησε στην εκπομπή «Live News», λίγη ώρα προτού βγουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστική εξέτασης, σύμφωνα με τα οποία ο θάνατος της 63χρονης οφείλεται σε πνευμονικό οίδημα από παλιό έμφραγμα.

«Έκανε το εμβόλιο κανονικά, περίμενε 20 λεπτά μέσα και όταν σηκώθηκε να φύγει, να γυρίσει στο σπίτι…την χάσαμε».

Σύμφωνα με τον ίδιο, η γυναίκα δεν αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας παρά μόνο κάποιες συνηθισμένες παθήσεις για την ηλικία της. «Ήταν μια χαρά, δυναμική γυναίκα. Είναι μεγάλη απώλεια γιατί ήμασταν δεμένοι, είναι άσχημα τα πράγματα».

Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας
Αυτόπτης μάρτυρας που είδε την 63χρονη να βγαίνει από το εμβολιαστικό κέντρο περιγράφει τις δραματικές στιγμές με τη γυναίκα να μην αισθάνεται καλά και να καταρρέει και κοντινό παγκάκι.

«Την ώρα που σχολούσα, έβγαινε η κυρία από το Κέντρο Υγείας και είπε να τη μεταφέρω στα Ανω Λιόσια. Επειδή σχολούσα της είπα «θα σας βρω εγώ ταξί» να σας μεταφέρει. Δηλαδή σε μια απόσταση πέντε μέτρων, κάθισε στο παγκάκι και άρχισε η γυναίκα μου λέει: “παιδί μου δεν θέλω ταξί, ένα ασθενοφόρο να έρθει να με πάρει”. Δεν μπορούσε να αναπνεύσει, φοβήθηκα, πήγα αμέσως στους γιατρούς και ήρθαν τα παιδιά και τη μετέφεραν με ένα καροτσάκι» λέει και προσθέτει:

«Μέσα σε λίγη ώρα έμαθα ότι η γυναίκα απεβίωσε. Μέσα σε πέντε λεπτά, κάθισε στο παγκάκι και άρχισε να μην αναπνέει. Δεν μπορούσε να ανασάνει καθόλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση