GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ! Εισπρακτική εταιρεία ενοχλεί συνεχώς 70χρονο που νοσηλεύεται με κορονοϊό...

Κάθε όριο έχουν ξεπεράσει οι εισπρακτικές εταιρείες που, ακόμη και σε αυτή τη δύσκολη περίοδο με την πανδημία να πολιορκεί τη χώρα και πολλέ...


Κάθε όριο έχουν ξεπεράσει οι εισπρακτικές εταιρείες που, ακόμη και σε αυτή τη δύσκολη περίοδο με την πανδημία να πολιορκεί τη χώρα και πολλές οικογένειες να ζουν το δικό τους δράμα, δεν διστάζουν να καλούν επιτακτικά ακόμη και ασθενείς με covid-19 που δίνουν μάχη για τη ζωή τους στα νοσοκομεία.

Οι εκκλήσεις ενίοτε και απειλές που έχουν εκτοξευθεί από τους αρμόδιους κατά των εισπρακτικών εταιρειών για τη συμπεριφορά τους σε οφειλέτες, φαίνεται ότι πέφτουν στο κενό, αφού όπως αποδεικνύεται καθημερινά δεν έχουν κανένα φραγμό στο αριθμό των τηλεφωνημάτων, στις ώρες που ενοχλούν, στους χώρους που καλούν καταπατώντας όλους τους κανόνες που έχουν τεθεί για τη λειτουργία τους.

Συνεχείς κλήσεις σε 70χρονο ασθενή κορονοϊού

Ένα τέτοιο περιστατικό συνέβη σε 70χρονο άνδρα, ο οποίος νοσηλεύεται τις τελευταίες μέρες στο νοσοκομείο με κοροναϊό.

O ασθενής εξήγησε στην εισπρακτική ότι νοσεί με κοροναϊό και νοσηλεύεται, παρακαλώντας να μην τον ενοχλούν. Ωστόσο, οι κλήσεις συνεχίζονται με τον δικηγόρο του 70χρονου να προαναγγέλλει μέσω του MEGA ότι θα κινηθεί νομικά το επόμενο διάστημα.

«Δίνει τη μάχη για τη ζωή του και, μολονότι έχει στείλει μήνυμα ότι νοσηλεύεται, συνεχίζει να δέχεται τηλεφωνήματα από εισπρακτική» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αδάμος.

Οπως λέει, ο 70χρονος ασθενής αναμένεται να κινηθεί νομικά εναντίον της εισπρακτικής μόλις καταφέρει να ξεπεράσει αυτή τη μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση