GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ (του Σκάι) για τον εμβολιασμό! Το 75% λέει «ναι» και 22% «όχι»...

«Ναι» στα εμβόλια κατά του κορωνοϊού δίνει η ελληνική κοινωνία, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΪ.  Ειδικότερα, το 75...


«Ναι» στα εμβόλια κατά του κορωνοϊού δίνει η ελληνική κοινωνία, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΪ. 

Ειδικότερα, το 75% δίνει θετική απάντηση στο ερώτημα για τον αν θα κάνει το εμβόλιο, σε αντίθεση με το 22% που έχει αρνητική αντίδραση.
«Σίγουρα ναι» απαντά το 56%, ενώ το 19% απαντά «μάλλον ναι».
«Σίγουρα όχι» απαντά το 12% και «μάλλον όχι» το 10%.
Το 3% απαντά «Δεν γνωρίζω/ Δεν απαντώ».


Το 56%, απαντάει ότι θα κάνει το εμβόλιο το «συντομότερο δυνατό». Το 13% μετά από «2-3 μήνες», το 16% «αρκετά αργότερα» και το 13% «ποτέ».



Το 48% δηλώνει ικανοποίηση από την οργάνωση και την πορεία των εμβολιασμών στη χώρα μας.
Το 21% απαντά «μέτρια, ενώ δεν υπάρχει ικανοποίησε στο 25% των πολιτών.



Τα επιμέρους μέτρα
«Σίγουρα σε σωστή κατεύθυνση» και «μάλλον σε σωστή κατεύθυνση» ήταν η απόφαση της κυβέρνησης για την απαγόρευση μετακινήσεων από νομό σε νομό το Πάσχα απαντάει το 54%.
Το 38% την βρίσκει λάθος.


Η απόφαση της κυβέρνησης για το άνοιγμα της εστίασης και των σχολείων μετά το Πάσχα, είναι σε σωστή κατεύθυνση απαντάει το 75% των ερωτηθέντων, σε αντίθεση με το 16% που τη βρίσκει λάθος.



Το 55% των ερωτηθέντων θεωρεί ότιτα πρόσφατα μέτρα της κυβέρνησης, φορολογικών και ασφαλιστικών ελαφρύνσεων βρίσκονται σε σωστή κατεύθυνση.
Το 29% απαντα ότι είναι σε λανθασμένη κατεύθυνση.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση