GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

BINTEO από το ολονύχτιο πάρτι στην Κυψέλη...

Το βράδυ του Σαββάτου πολίτες έστησαν πάρτι στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη, αλλά και στα Εξάρχεια, το Κολωνάκι, το Περιστέρι κα...

Το βράδυ του Σαββάτου πολίτες έστησαν πάρτι στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη, αλλά και στα Εξάρχεια, το Κολωνάκι, το Περιστέρι και του Ψυρρή. 

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες αλλά και στο βίντεο, στην Κυψέλη παρατηρούνται εικόνες  συνωστισμού χωρίς αποστάσεις και μάσκες. Σύμφωνα με πληροφορίες πολλοί κάτοικοι της περιοχής προχώρησαν σε κλήσεις στην αστυνομία ενώ άλλοι έκαναν και καταγγελίες στο Αστυνομικό Τμήμα. Πάντως δεν υπήρξε κάποια παρέμβαση.

Όπως είπε από την πλευρά της,  μιλώντας στην τηλεόραση του «Οpen», η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, «αυτή την περιόδο τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Ενας ασυμπτωματικός να ήταν σε αυτά τα πάρτι θα μπορούσε να μεταδώσει τον ιό σε 80-100 άτομα».


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση