GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΝΑΣ ...ΑΛΛΟΣ Αδ. Γεωργιάδης! «Όποιος αμφισβητεί τώρα τη Συμφωνία των Πρεσπών δωρίζει το όνομα Μακεδονία...»

Πριν λίγες ημέρες ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών ισχυρίστηκε πως ουδέποτε χαρακτήρισε «προδότη» τον Αλέξη Τσίπρα ...



Πριν λίγες ημέρες ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών ισχυρίστηκε πως ουδέποτε χαρακτήρισε «προδότη» τον Αλέξη Τσίπρα ή κάποιον από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά αντίθετα «μάλωνε» όσους το υποστήριζαν.

Χθες  -απαντώντας από το βήμα της Βουλής στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο- δήλωσε ότι όποιος αμφισβητεί τη Συμφωνία των Πρεσπών μετά την κύρωσή της από το ελληνικό κοινοβούλιο δωρίζει το όνομα Μακεδονία. 

«Πριν την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών μου ετέθη το ερώτημα αν ψηφιστεί και είμαστε κυβέρνηση τι θα κάνουμε. Θα δείτε στο βίντεο να λέω ότι εάν η Συμφωνία των Πρεσπών ψηφιστεί από το ελληνικό κοινοβούλιο καθίσταται διεθνής συμφωνία και η ΝΔ αν είναι κυβέρνηση δεσμεύεται να την τηρήσει απαρέγκλιτα» σημείωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης απευθυνόμενος στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης.

Και  συνέχισε: «Πατριωτισμός δεν είναι να κάνεις και να υπόσχεσαι τα ευχάριστα, πατριωτισμός είναι να υπηρετείς την αλήθεια και το εθνικό συμφέρον. Όποιος αμφισβητήσει τη Συμφωνία των Πρεσπών μετά την κύρωσή της από το ελληνικό κοινοβούλιο δωρίζει το όνομα Μακεδονία σκέτο στα Σκόπια. Όποιος υπόσχεται ότι δύναται να το πράξει είναι ψεύτης και απατεώνας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση